Prosjektuka 2016

Når?

7. – 11. november 2016
Sett av tid – meld deg på i dag!

Hvor?

Holte Academy
Drammensveien 145 A, Skøyen/Oslo

Pris?

Pr. deltaker: 8 500,-
Hvert 4. kurs/deltaker er gratis

Prosjektuka 2016

PROSJEKTUKA 2016 ble gjennomført 7.-11.november og ble en suksess også i år.
Følg med! Program for Prosjektuka 2017 kommer.

INTENSIVE 1 DAGS KURS FOR ALLE UTØVERE AV PROSJEKTFAGET –  for nybegynner og erfaren

Klikk her for å komme direkte til kursoversikten

Velg mellom to ulike kurs per dag!

Vi gjentar suksessen fra 2015. Bli med du også! Prosjektuka er en kunnskapsarena og uke fylt med intensive 1 dags kurs innenfor prosjektfaget. Det er også et sosialt møtested for å bygge relasjoner og utveksle erfaringer. Vi har samlet det beste fra vår kursportefølje, og hver dag tilbyr vi 2 tema/kurs innen prosjektfaget. Vi har kurs som passer for både nybegynner og erfaren, og du velger selv hvilke tema og dager som passer for deg. Dette er intensivt, nyttig og skreddersydd for deg som er travel! Delta én eller flere dager – velg mellom 10 ulike kurs. (Du kan delta på inntil 5 kurs).

Sett sammen din egen kurspakke og oppnå et kompetanseløft på kort tid!

Meld på deg og dine kollegaer

Alle kurs kl. 9 – 16 – alle dager

Frokost kl. 08:00 – 08.30
Inspirasjonsforedrag kl. 08.30 – 09:00
Kursstart kl. 09:00
Lunsj kl. 12:00 – 12:45
Kursslutt kl. 16:00

Velkommen til prosjektuka

Årets store happening! Vi har startet nedtellingen og ser frem til en aktiv og engasjerende uke med nyttig prosjektpåfyll. Nå har vi har supplert med mange aktuelle kurs som gir deg nødvendig kunnskap og innsikt for å kunne mestre en krevende prosjekthverdag.

 

Ta med kolleger, teamet ditt eller avdelingen og bli sterkere på prosjekter sammen.

 

Vi gleder oss til å møte deg og ser frem til en utviklende og morsom uke!

Hilsen Kerstin Wenzel

Prosjektuka er en gylden anledning til å få intensivt påfyll fra de mest sentrale områdene innenfor prosjektfaget - enten du er fersk eller erfaren

Delta på kurs én eller flere dager

VELG MELLOM 10 ÉNDAGSKURS

Vi har satt opp 2 kursrekker. Hver dag kan du derfor velge mellom 2 ulike kurs (hvert kurs 09:00-16:00). Strøm 1 dekker sentrale kunnskapsområder innenfor prosjektfaget. Her finner du tema som passer for alle, enten du er ny er erfaren. I strøm 2 finner du relevante tema med et mer forretningsmessig og strategisk fokus og som vil hjelpe deg med å sikre vellykkede prosjekter og realisering av gevinster. Se våre kurs nedenfor, og velg de tema hvor du trenger faglig påfyll. Velg gjerne kurs fra både strøm 1 og 2. Er du usikker på hvilke kurs du skal velge? Vi kommer gjerne med våre anbefalinger.

Ring oss –  459 50 300 

VÅRE KURS

Alle kurs i Prosjektuka holder et høyt faglig nivå, og gjennomføres av erfarne kursholdere som skaper trygge læringsomgivelser og legger til rette for erfaringsutveksling og diskusjoner.

Våre kursholdere har lang og variert erfaring fra et stort antall kurs innenfor prosjektfaget, fra både åpne kurs og bedriftsinterne programmer, og mottar svært gode tilbakemeldinger fra våre kursdeltakere. Hver kursholder har sin egen stil og måte å nå frem til kursdeltakerne på. Felles er at alle våre kursholdere ivaretar pedagogiske prinsipper for læring når de holder kurs, og  brenner for å skape gode læringsopplevelser gjennom engasjerende, relevante og nyttige kurs!

Vi evaluerer alle kursgjennomføringer for å identifiserer eventuelle forbedringsområder. Slik blir vi enda bedre.

Vi gleder oss til å møte deg og ønsker deg velkommen til en inspirerende ukemed faglig og sosialt påfyll!

Meld på deg og dine kollegaer

Gode rabatter ved deltagelse på flere kurs

 

4for3

Mange ønsker å delta på flere enn ett kurs i Prosjektuka. Ved gjennomføringen av Prosjektuka 2015 så vi at mange bedrifter valgte å sende flere ansatte, noen på samme kurs og andre fordelt på ulike kurs. Derfor tilrettelegger vi for at du kan høste god rabatt når du deltar på flere kurs. Deltar du på 4 kurs, betaler du bare for 3. Sender bedriften flere ansatte er hvert 4. kurs/ deltaker gratis.

Er du usikker på hvilke kurs du skal velge?
Vi anbefaler riktige kurs for deg og dine kolleger!

 

     Ring oss –  459 50 300 

 

Frokost og Inspirasjon hver morgen

Vi  starter hver kursdag med frokost og et kort inspirasjonsinnlegg. Felles frokost og mingling gir en myk start på dagen og er en hyggelig ramme for å bli bedre kjent med  andre kursdeltakere. Program for årets inspirasjonsinnlegg er:

«Endringer vi må gjøre som prosjektledere for å møte fremtidens behov»,

«Et eksempel på bruk av PRINCE2® i praksis»,

«Grønnere prosjekter – et miljøperspektiv»,

«Hvordan bringe begeistring og teamkompetanse inn i ditt prosjekt»,

«Strategisk kompetanseledelse»

Riktig kompetanse øker sjansen for vellykkede prosjekter

Prosjekter øker i kompleksitet og størrelse, og det er større fokus og krav til effektmål (gevinstene prosjektet skal gi) kontra kun resultatmål (levere på tid, kost og kvalitet) enn tidligere. Å oppnå vellykkede prosjekter krever riktig kompetanse og kunnskap. Som prosjekteier, prosjektleder eller prosjektmedarbeider trenger du verktøy og nødvendig kunnskap og metodikk for å gjennomføre dine prosjektoppgaver i tråd med bedriftens mål. Gi de ansatte kunnskapen og verkøyene de trenger innenfor prosjektfaget. Sørg for trygghet i rollen hos den enkelte medarbeider.

Bruk Prosjektuka til å bygge kompetanse  – for deg og din bedrift.
Sett sammen den kompetansepakken du eller ditt team trenger for å lykkes bedre med prosjekter.

Meld på deg og dine kollegaer

BEDRIFTSINTERNE KURS

Som leverandør av prosjektfaglig kompetanseheving har vi over 10 års erfaring med å gjennomføre kursene våre i ulikt format, tilpasset behovet til den enkelte bedrift. Deltakelse på kurs i Prosjektuka er en fin anledning til  å vurdere om kursene kan være aktuelle som bedriftsinterne kurs i din bedrift. Du blir bedre kjent med de tema vi tilbyr og våre dyktige kursholdere.

Mange av våre kurs inngår i store kompetanseprogrammer hos flere av våre kunder, noen av Norges største bedrifter. Bli litt bedre kjent med oss.

KURS MED FUNDAMENT I INTERNASJONAL PROSJEKTTEORI OG BESTE PRAKSIS

Våre kurs- og kompetanseprogrammer baserer seg på det siste innen internasjonale standarder og forskning og tar utgangspunkt i anerkjente rammeverk fra f.eks. Project Management Institute (PMI) og Axelos (PRINCE2® familien).

Vår kursportefølje og måten vi formidler prosjektfaget på bygger på vår solide erfaring og beste praksis innenfor tre sentrale områder: Operasjonell erfaring, prosjektfaglig ekspertise og pedagogisk kompetanse.