Coronavirus: Informasjon om gjennomføring av våre kurs

Holte Academy har tidlig tatt grep for å forhindre spredning av coronaviruset. Vi har iverksatt tiltak hvor vi unngår fysiske møter, men samtidig tilrettelagt for at kompetanseutviklingen ikke stopper opp.

Våre dagskurs i prosjektledelse (Prosjektuka – 30.mars-3.april) og sertifiseringskurs arrangeres nå som interaktive webinar. Vi vil fremdeles gi deg en god kursopplevelse hvor vi ivaretar gruppearbeid, mulighet for å stille spørsmål og ha interaksjon med andre deltakerne. Du vil møte våre engasjerte og motiverte kursholdere på nett.

Planlagte klasseromskurs gjennomføres digitalt

Vi har gjennomføringsgaranti for våre kurs. Det betyr at planlagte klasseromskurs ikke vil bli avlyst, men gjennomføres digitalt i perioden situasjonen krever det. Våre kursholdere setter opp kursene som webinar slik at du kan delta via din egen PC akkurat der du befinner deg.

Vi legger til rette for effektive, inspirerende kursdager med korte og fleksible økter, og påfølgende pauser. Følg med på undervisningen aktivt eller passivt via webinar. Alle økter vil også bli delt med deg i etterkant for repetisjon. Vi legger til rette for å gi deg fleksibiliteten du trenger for å heve kompetansen din, i en litt annerledes jobbhverdag.

Digitale kurs (webinar) gjelder for følgende kurs per nå:

Flere av disse kursene har også e-læringskurs inkludert i kurspakken, slik at du kan forberede deg i forkant av kurset, eventuelt gjennomgå i etterkant av webinaret for repetisjon eller øving til ekamen (eksamen gjelder sertifiseringskursene).

Gjennomføring av eksamen

For sertifiseringskurs hvor eksamen normalt sett gjennomføres skriftlig på siste kursdag, tilbyr vi online-eksamen. Etter endt webinar får du tilgang til en eksamens-voucher som du kan benytte for å melde deg opp til eksamen. Du vil motta informasjon rundt det praktiske rundt eksamen per e-post. Du gjennomfører eksamen via din egen PC (den må ha webkamera og mikrofon). (Du må gjennomføre eksamen innen 12 måneder).

Har du noen spørsmål?

Du kan sende e-post til: post@holteacademy.no eller ringe oss på 459 50 300