Planlegging og oppfølging – 1 dags kurs

TIRSDAG 17. APRIL 2018

Få innblikk i hvordan du blir en effektiv prosjektplanlegger og får kontroll i gjennomføringsfasen

Meld på kurs
 • Om kurset
 • Kursholder

Om kurset

Kurset «Planlegging og oppfølging» er 1 av våre 8 kurs i PROSJEKTUKA 2018.

Det beste fundamentet du kan legge for et hvert prosjekt er en gjennomtenkt og helhetlig prosjektplan. Prosjektplanen er prosjektets styringsverktøy og hjelper deg til å beholde oversikt over prosjektets fremdrift, samt kontroll over tid, kost og kvalitet.

Kurset gir deg innsikt i de vanligste metoder og teknikker som brukes for effektiv planlegging og oppfølging gjennom hele prosjektets livssyklus.

Innhold i kurset

 • Planleggingsprosess: Vet du når og i hvilken rekkefølge aktivitetene skal gjøres?
 • Omfangsplanlegging: Slik får du en omforent forståelse for hva prosjektet skal levere, og hva som IKKE inngår i selve leveransen
 • Fremdriftsplanlegging: Effektiv bruk av milepælsplan og nettverksdiagram
 • Ressursplanlegging: Sikre leveransen ved å ha med de riktige ressursene gjennom hele prosjektet
 • Kostnadsestimering og budsjettering: Få verktøy og metoder som støtter deg fra starten av
 • Oppfølging og kontroll: Slik får du kontroll i gjennomføringsfasen


Kurset passer for alle som ønsker:

 • å bli en bedre prosjektplanlegger
 •  å forstå hva som bør planlegges før prosjektet settes i gang
 • bli kjent med ulike planleggingsmetoder og teknikker
 • å motta en elektronisk oversikt over alt som må planlegges i et prosjekt, samt verktøy og maler som kan gjenbrukes i nye prosjekter etter kurset


Omfang

Kurset «Planlegging og oppfølging» omfatter et e-læringskurs og en 1-dags samling. Tilgang til e-læringskurset sendes til deg 2 uker før kurs. Du velger selv om du går gjennom e-læringen som forberedelse i forkant av samlingen, eller etter gjennomført kurs som repetisjon og fordypning.

TIPS: Kurset passer fint å kombinere med kurset «Praktisk bruk av MS Project».

«Planlegging og oppfølging» er kurset for deg som vil ha bedre grep om prosjektplanene. Vi ser særlig på planlegging av omfang, tid og kost, og hvordan følge opp dette i prosjektet. Vil du ha mer kontroll på planlegging av prosjektet, er dette kurset for deg«.

Steinar Westland, kursholder

Kursholder

Steinar Westland

Rådgiver og kursholder

(+47) 934 41 533

Steinar er en av Holte Academy’s mest erfarne forelesere og får gjennomgående svært gode tilbakemeldinger, både på åpne og bedriftsinterne kurs. Dette skyldes i stor grad en kombinasjon av praktisk erfaring, teoretisk kunnskap og sosiale evner som muliggjør en effektiv undervisningsform som øker deltagernes kompetanse og legger til rette for praktisk anvendelse. Steinar er sertifisert PMP® og Managing Benefits™.  Han er også akkreditert PRINCE2®  trener og har holdt svært mange PRINCE2 kurs de siste årene, med meget høy bestått kvote blant deltakerne på både Foundation og Practitioner nivå. I tillegg er han også akkreditert PRINCE2 Agile®  trener.

Prosjektuka arrangeres 2 ganger i året, vår og høst. Neste arrangement holdes i Oslo den 16.-19. april 2018, hvor vi tilbyr effektiv prosjektopplæring, faglig inspirasjon og mulighet til å knytte nye kontakter i løpet av én uke. Vi tilbyr 8 ulike prosjektrelaterte 1 dags kurs, og du velger selv om du vil delta på ett eller flere kurs. Sett sammen din egen kompetansepakke og velg de kursene som dekker ditt behov! Er du usikker på hvilke kurs som passer for deg? Vi veileder deg til å velge riktig. Kursene som tilbys i Prosjektuka 2018.