Sertifiseringer

Vi tilbyr sertifiseringer som gir deg et internasjonalt anerkjent kvalitetsstempel på din kompetanse.

Våre sertifiseringer gir deg og dine kolleger et internasjonalt anerkjent bevis på at du har oppdatert prosjektkompetanse. Ved å ta en sertifisering får du trygghet om at du har oppdatert prosjektfaglig kunnskap og blir tryggere i prosjektrollen. Vi tilbyr blant annet sertifiseringer innen prosjektledelse, programledelse, porteføljeledelse og gevinstrealisering.

Med en sertifisering vil du kunne øke og formalisere din kompetanse ytterligere og gjøre deg mer attraktiv for eksisterende og fremtidige arbeidsgivere!

Lurer du på hvilken sertifisering som er rett for deg eller din organisasjon?

La oss hjelpe deg med finne nettopp den sertifiseringen som passer dine behov og ambisjoner. Flere av våre ansatte er prosjektsertifiserte og vi har lang erfaring med å veilede kandidater som ønsker råd om sertifiseringer innen prosjektfaget. Vi hjelper deg med å lykkes med sertifiseringsprosessen – fra forberedelse til gjennomføring av eksamen, og tilbyr åpne og bedriftsinterne kurs, coaching og rådgivning.

Til kurskalender Kontakt oss 

Velg ønsket sertifisering

Slik velger du riktig sertifisering

Prosjektledelse, programledelse, porteføljestyring, gevinstrealisering og eierstyring er alle praktiske profesjoner og kompetanse er ferskvare. Selv erfarne utøvere både bør og må holde seg oppdatert på siste nytt innenfor faget. Hvilken kompetanse har du behov for? I hvilken bransje skal du benytte kunnskapen? Vi gir deg våre anbefalinger om hva som kan være riktig vei å gå!

Les mer 

Ønsker du hjelp til å velge riktig sertifisering?