Prosjektuka VÅR 2019

NÅR?

VÅR: 8.-12. april 2019

Sett av tid allerede nå – Program kommer

HVOR?

Holte Academy
Drammensveien 145 B, Skøyen/Oslo

PRIS?

Pris per kurs: 7.500,-
Hvert 4. kurs/deltaker er gratis

Prosjektuka VÅR 2019

SIDEN ER UNDER OPPDATERING

Neste arrangement: 8.-12. april

Kompetanseløftet som gir økt mestring og bedre prosjekter!

Årets høydepunkt!

I april arrangerer vi Prosjektuka for 6. gang og tilbyr 10 ulike dagskurs innen prosjektfaget i løpet av 1 uke. Her får du byggeklossene du trenger for å sikre at du står stødig i egne prosjekter, og bidrar til både din egen og virksomhetens konkurransekraft.

 • Intensive dagskurs innen prosjektfaget, 10 ulike tema.
 • For alle utøvere av prosjektfaget – nybegynner og erfaren.
 • Velg om du vil delta på 1, 2, 3, 4 eller 5 kurs i løpet av én uke!
 • Hvert 4.kurs er GRATIS – Kom 4 og betal for 3 / delta på 4 kurs og betal for 3

Klikk her for å komme direkte til kursoversikten

Meld på deg og dine kollegaer

Alle kurs kl. 9 – 16 – alle dager

Frokost kl. 08:00 – 08.30
Inspirasjonsforedrag kl. 08.30 – 09:00
Kursstart kl. 09:00
Lunsj kl. 12:00 – 12:45
Kursslutt kl. 16:00

Velkommen til PROSJEKTUKA

Skal du jobbe med prosjekter forutsetter det at du har relevant kompetanse. Dette fundamentet gir vi deg i PROSJEKTUKA. Uka er sammensatt av 10 prosjektrelaterte kurs som alle gir deg både teoretisk og praktisk innsikt i hvordan du kan jobbe smartere og lykkes bedre i ditt prosjektarbeid.

Prosjektuka arrangeres 2 ganger i året, vår og høst. På den måten vil vi være en viktig støttespiller for virksomheter som setter utvikling av prosjektkompetanse for sine medarbeidere på agendaen. Hvert arrangement vil ha kurs for både nybegynner og erfaren.

Prosjektuka kan også tilbys bedriftsinternt for din bedrift. Vi setter sammen kursmodulene som dekker deres behov.

Gjør som en rekke ledende virksomheter, og send flere ansatte på våre effektive og populære 1 dagskurs. Opplev økt mestring i egen prosjekthverdag. Velkommen til en utviklende og morsom uke!

Hilsen Kerstin Wenzel, Daglig leder

Økt kompetanse innen prosjektfaget er en investering i den enkelte medarbeider og fundamentet for virksomhetens fremtid.

VELG MELLOM 10 PROSJEKTKURS: 8-12. APRIL 2019

Usikker på hvilke kurs du bør velge?

Ring oss –  459 50 300 

KOMBINER KURS FRA KURSREKKE 1 OG 2

Velg mellom 2 kurs hver dag
Sett sammen din egen kurspakke!
Delta på 1 eller flere kurs

MESTRING MED RIKTIG KOMPETANSE

Jobber din bedrift med prosjekter, men mangler flyt og tydelige prosesser? Små endringer kan gi store resultater! Med riktig kompetanse jobber du smartere. Du vil sannsynligvis være mer motivert for oppgavene dine, føle mestring og trives bedre. Send flere fra teamet på kurs. Skap bedre resultater sammen. Gode team skaper bedre resultater gitt riktig fundament i grunn.

Få  innsikten som kreves for å mestre den nye hverdagen. Sikre grunnlaget for deres fremtidige verdiskapning gjennom økt prosjektkompetanse.

I Prosjektuka tilbyr vi intensive og nyttige 1-dagskurs innen prosjektfaget.

Medarbeider? Delta på 1, 2, 3 eller 4 kurs!

Team? Spre dere på inntil 8 ulike kurs og del nyttig innsikt i etterkant!

KURS FOR NYBEGYNNER OG ERFAREN

Som prosjekteier, prosjektleder eller prosjektmedarbeider trenger du verktøy, nødvendig kunnskap og rammeverk for å gjennomføre dine prosjektoppgaver i tråd med virksomhetens mål. I Prosjektuka hjelper vi deg langt på vei med dette. Kursene vi tilbyr dekker ulike kunnskapsområder innenfor prosjektfaget og tar utgangspunkt i anerkjente prosjektrammeverk.

Velg kursene som gir deg det faglige påfyllet du trenger for å bli tryggere i rollen din. Kursene er intensive og skreddersydd for deg som har en travel arbeidshverdag og begrenset tid til å være borte fra kontoret. Delta én eller flere dager – velg mellom 8 ulike kurs. Sett sammen den kompetansepakken du eller ditt team trenger for å lykkes bedre med prosjekter.

Bruk Prosjektuka til å bygge kompetanse  – for deg og din bedrift!

POPULÆRE KURS MED ERFARNE KURSHOLDERE

Alle kurs i Prosjektuka holder et høyt faglig nivå, og gjennomføres av erfarne kursholdere som skaper trygge læringsomgivelser og legger til rette for erfaringsutveksling og diskusjoner.

Våre kursholdere har lang og variert erfaring fra et stort antall kurs innenfor prosjektfaget, fra både åpne kurs og bedriftsinterne programmer, og mottar svært gode tilbakemeldinger fra våre kursdeltakere. Hver kursholder har sin egen stil og måte å nå frem til kursdeltakerne på. Felles er at alle våre kursholdere ivaretar pedagogiske prinsipper for læring når de holder kurs, og brenner for å skape gode læringsopplevelser gjennom engasjerende, relevante og nyttige kurs!

 

Meld på deg og dine kollegaer

GODE RABATTER VED DELTAGELSE PÅ FLERE KURS

 

 

Mange ønsker å delta på flere enn ett kurs i Prosjektuka. Ved tidligere gjennomføringer av Prosjektuka har vi sett at mange bedrifter velger å sende flere ansatte, noen på samme kurs og andre fordelt på ulike kurs. Derfor tilrettelegger vi for at du kan høste god rabatt når du deltar på flere kurs. Deltar du på 4 kurs, betaler du bare for 3. Sender bedriften flere ansatte, er hvert 4. kurs/ deltaker gratis.

Er du usikker på hvilke kurs du skal velge? Vi anbefaler riktige kurs for deg og dine kolleger!

Ring oss –  459 50 300 

PROSJEKTUKA – kort fortalt:

 • Effektive og intensive dagskurs innenfor prosjektfaget- delta én eller flere dager.
 • Velg mellom 8 ulike kurs
 • Erfarne, dyktige kursholdere som gleder seg til å holde kurs
 • Beste praksis fra prosjektverden
 • Inntil 12 PDU per kurs for PMP-sertifiserte
 • Gratis e-læringskurs/ elektronisk arbeidsbok for flere av kursene
 • Send flere ansatte på ulike kurs og del kunnskapen i etterkant
 • Hvert 4. kurs er GRATIS (Kom 4 og betal for 3 / delta på 4 kurs og betal for 3
 • Gratis frokost og inspirasjonsinnlegg hver morgen

FROKOST OG INSPIRASJON HVER MORGEN

I Prosjektuka starter vi hver dag med frokost (gratis) og et kort inspirasjonsinnlegg før kursstart. Felles frokost og mingling gir en myk start på dagen og er en hyggelig ramme for å bli bedre kjent med andre kursdeltakere.

I høstens inspirasjonsinnlegg byr vi på 4 ulike fasiliteringsteknikker. 1 teknikk hver dag i Prosjektuka.

Bli kjent med ulike teknikker for å involvere prosjektteamet i møter og workshops. Bli inspirert til å ta i bruk teknikkene i egen prosjekthverdag!

KURS MED FUNDAMENT I INTERNASJONAL PROSJEKTTEORI OG BESTE PRAKSIS

Våre kurs- og kompetanseprogrammer baserer seg på det siste innen internasjonale standarder og forskning, og tar utgangspunkt i anerkjente rammeverk fra f.eks. Project Management Institute (PMI) og Axelos (PRINCE2® familien).

Vår kursportefølje og måten vi formidler prosjektfaget på bygger på vår solide erfaring og beste praksis innenfor tre sentrale områder: Operasjonell erfaring, prosjektfaglig ekspertise og pedagogisk kompetanse.

ERFAREN KOMPETANSEPARTNER GJENNOM 40 ÅR

Vi er en ledende kompetansepartner og tilbyder av prosjektopplæring, og flere av landets største bedrifter har valgt oss som leverandør for sine opplæringsprogrammer.

Vi har hjulpet mange arbeidstakere med å oppleve mestring og til å lykkes bedre i egen prosjekthverdag.

Vi har bistått bedrifter med å realisere sine mål gjennom bedre prosjektstyring og økt kunnskap om hvordan prioritere riktig mellom prosjekter, samt sikre at disse er i tråd med selskapets strategi.

Du er i trygge hender hos oss, og vi gjør vårt ytterste for å gi deg en god og nyttig læringsopplevelse!

 

  Meld på deg og dine kollegaer

MODERNE KANTINE OG GOD LUNCH

I Prosjektuka samles vi til lunch hver dag i vår kantine, vegg-i-vegg med kurslokalene.

Som kursdeltaker hos oss spiser du gratis lunch i kantinen vår, og velger selv mat fra et stort utvalg av både varm- og kaldretter. Her er det noe for enhver smak, også mat for de med allergier. Tilknyttet kantinen er det også flere lounge-områder for avslapning i pauser, mingling, kaffepause m.m.

PROSJEKTUKA SOM BEDRIFTSINTERNT PROGRAM

I Prosjektuka har vi samlet 8 kursmoduler á 1 dag. Mange bedrifter velger å sende flere medarbeidere til kurs i Prosjektuka og fordeler disse gjerne på flere kurs. Noen velger også å gjennomføre utvalgte kursmoduler på vårens arrangement (april) og fyller på med nye kursmoduler på høstens arrangement (november). Prosjektuka kan også arrangeres som bedriftsinternt program. Sett av 4 arbeidsdager til effektivt kompetansepåfyll innen prosjektfaget og oppnå et stort faglig løft på kort tid. Ved bedriftsinterne program er det naturlig å sette sammen kursmodulene som passer nettopp din bedrift. Ta kontakt med oss for å høre hvilke kursmoduler du kan velge mellom!