PRINCE2

Birte og Tatiana har sertifisert seg i PRINCE2® – Her deler de sine erfaringer

PRINCE2® er en anerkjent prosjektmetode som praktiseres over hele verden, og stadig flere velger å sertifisere seg. Hvert år deltar hundrevis av personer på fysiske og digitale PRINCE2®-kurs hos Holte Academy.

Vi har lyst til å bli enda bedre kjent med kursdeltakerne våre og har tatt en prat med Birte Lothe og Tatiana Klie som begge har blitt PRINCE2®-sertifisert nylig.

Vi er nysgjerrig på hvilken bakgrunn og arbeidsoppgaver de har, og hvorfor de valgte å sertifisere seg.

Les mer
Aktuelt

Sammen med JobLearn hjelper Holte Academy folk ut i arbeid

Siden 2018 har Holte Academy samarbeidet med JobLearn med mål om å hjelpe arbeidsledige tilbake i fast jobb. JobLearn leverer individuelle og grupperettede arbeidsmarkedstiltak for NAV, som kurs, veiledning, opplæring og praksistiltak. De samarbeider også tett med næringslivet for å hjelpe enkeltindivider og bedrifter med å få til en best mulig jobbmatch, slik at arbeidsforholdet blir bærekraftig. 

Les mer
Aktuelt

5 gode tips til deg som er prosjektleder

Som prosjektleder er det litt av hvert du skal ha kontroll på. I samarbeid med nøkkelressurser i prosjektet har du ansvar for at prosjektet kommer i mål som planlagt. Men noen ting er spesielt viktige å ha kontroll på. Her er fem tips som hjelper deg med å lykkes i ditt prosjekt.

Les mer
Faglig

Derfor er Microsoft Teams utmerket som prosjektverktøy 

Hva om prosjektarbeidet kunne gjøres både enklere og mer effektivt? En viktig faktor er å ha all informasjon på ett sted, og ikke i mange systemer. Teams kan bli en hub i din prosjekthverdag, hvor ditt team har diskusjoner, møter, jobber på dokumenter, gir raske statuser på sine oppgaver og finner viktig informasjon. Grip mulighetene i Teams!

Les mer

Faglig

PRINCE2® – kort forklart

PRINCE2® er en internasjonalt anerkjent prosjektstyringsmetode med opphav i Storbritannia. Metoden ble utviklet for å ta tak i de felles årsakene til at prosjekter feiler og baserer seg på erfaringer fra tusenvis av vellykkede og mislykkede prosjekter. PRINCE2® kjennetegnes blant annet ved at den bryter prosjekter ned i strukturerte og kontrollerbare faser.

Les mer