E-læringspakke: Grunnleggende prosjektledelse

Med vår e-læringspakke i grunnleggende prosjektledelse får du et godt fundament slik at du kan bidra smartere og mer effektivt i prosjektarbeid. 3 e-læringskurs som gir deg en innføring i prosjektfaget, på kort tid og til en lav pris!

Kurspakken som gir deg en effektiv start på ditt prosjektarbeid

Dette er en pakke med 3 læringskurs for deg som ønsker å komme raskt i gang med ny kunnskap i prosjektledelse. Prosjektarbeid, eller prosjekt som arbeidsform, er en økende trend i markedet. Som medarbeider i en moderne bedrift eller organisasjon stilles det oftere krav til at man skal kunne jobbe på tvers av oppgaver og med forskjellige personer. For å lykkes med prosjektarbeid, uansett rolle man har i prosjektet, er det viktig at man har en grunnleggende forståelse av hvordan prosjektarbeid fungerer og bør gjennomføres.

Med denne kurspakken og kunnskapen blir du en tryggere og enda flinkere medarbeider, og kanskje fører det deg også til nye oppgaver og økt ansvar? Disse kursene får du:

Hvert kurs tar cirka 2,5 time.

Hvem passer kursene for?

Kursene er midt i blinken for:

  • deg som ønsker en god innføring i prosjektfaget.
  • deg som allerede har erfaring med prosjektarbeid, men trenger et teoretisk fundament, repetisjon eller bevisstgjøring.
  • for team som skal i gang med prosjektarbeid og ønsker å heve kompetansen på kort tid.

Få en gratis smakebit av ett av e-læringskursene

Lyst til å teste litt før du bestemmer deg? Alle være e-læringskurs er utviklet av våre dyktige kursholdere i prosjektledelse, og ivaretar gode, pedagogiske prinsipper for læring, er moderne og tilpasset alle skjermflater. Her får du tilgang til modul 1 i kurset Prosjekt som arbeidsform.

Test Prosjekt som arbeidsform

Praktisk informasjon

  • Kursene er tilgjengelige for deg i 12 måneder fra du bestiller.
  • E-læringskursene kan startes og stoppes akkurat slik du selv ønsker, og du velger selv hvor lenge du studerer av gangen.
  • Alle våre kurs bygger på anerkjent, beste praksis i prosjektfaget og er utviklet av våre erfarne kursholdere i prosjektledelse.
  • Kurspakken består av 3 kurs. Hvert kurs kan også bestilles separat, men ved å bestille vår pakke får du 1 av kursene gratis. (Få 3 kurs, betal for 2).
  • Du får kursbevis for alle 3 kursene.

På utkikk etter andre e-læringskurs?

Se oversikt over alle våre e-læringskurs

Gi ansatte frihet til å lære når de har tid

Har du en hel avdeling hvor det er behov for kompetanseheving?
E-læringskurs kan være et effektivt virkemiddel for å løfte nivået til flere og samtidig etablere et felles begrepsapparat i gruppen eller avdelingen.

Meld interesse 

Ønsker du hjelp til å velge riktig sertifisering?