Sertifiseringskurs

Vi tilbyr sertifiseringer som gir deg et internasjonalt anerkjent kvalitetsstempel på din kompetanse.

Våre sertifiseringer gir deg et internasjonalt anerkjent bevis på at du har oppdatert prosjektkompetanse. Ved å ta en sertifisering får du trygghet om at du har oppdatert prosjektfaglig kunnskap og blir tryggere i prosjektrollen. Vi tilbyr sertifiseringer innenfor prosjektledelse, programledelse, endringsledelse, porteføljeledelse og gevinstrealisering.

Med en sertifisering øker og formaliserer du kompetansen din ytterligere, og du blir en mer attraktiv medarbeider for eksisterende og fremtidige arbeidsgivere!

Lurer du på hvilken sertifisering som er riktig for deg eller din organisasjon?

La oss hjelpe deg med finne nettopp den sertifiseringen som passer dine behov og ambisjoner.
Vi hjelper deg med å lykkes med sertifiseringsprosessen – fra forberedelse til gjennomføring av eksamen, og tilbyr åpne og bedriftsinterne kurs.

Til kurskalender Kontakt oss 

Velg ønsket sertifisering

Slik velger du riktig sertifisering

Prosjektledelse, programledelse, porteføljestyring, gevinstrealisering og eierstyring er alle praktiske profesjoner og kompetanse er ferskvare. Selv erfarne utøvere både bør og må holde seg oppdatert på siste nytt innenfor faget. Hvilken kompetanse har du behov for? I hvilken bransje skal du benytte kunnskapen? Vi gir deg våre anbefalinger om hva som kan være riktig vei å gå!

Les mer 

 

Ønsker du hjelp til å velge riktig sertifisering?