Workshopledelse – 1 dagskurs

– Lær hvordan du skaper effektive og inspirerende workshops som gir resultatene du ønsker. Bli tryggere i rollen som fasilitator og workshopleder. Vi viser deg hvordan du planlegger, gjennomfører og styrer mot et konkret output og neste steg.

Påmelding
 • Om kurset
 • Kursholder

Om kurset

Ønsker du å lære hvordan du gjennomfører en god workshop? Har du lyst til å utvikle dine ferdigheter som fasilitator og workshopleder?

En workshop er ofte en del av en større prosess eller et prosjekt. Å kunne lede en workshop smart, effektivt og med evnen til å både involvere og engasjere, er en ferdighet som må utvikles.

På dette kurset lærer du hva som skal til for å mestre workshop som arbeidsmetode. Du vil få en teoretisk og praktisk innføring i hvordan planlegge, gjennomføre og følge opp en workshop. Kurset er rikt på interaktivitet og øvelser, og gir deg en trygg arena for å lære teknikker som du kan ta med til egen virksomhet. Vi viser deg teknikker og metoder som gir deg større trygghet i rollen.

Innhold i kurset:

 • Hva kjennetegner workshop som arbeidsmetode?
 • Ulike icebreakers og fasiliteringsteknikker
 • Hvordan forberede, gjennomføre og følge opp en workshop?
 • Innsikt i hva som skal til for å fasilitere en vellykket workshop
 • Økt bevissthet rundt rollen som workshopleder

 

Målgruppe 

Kurset passer for deg som: 

 • Har ansvar for å planlegge og lede workshops 
 • Regelmessig deltar i workshops
 • Ønsker å lære fasiliteringsteknikker for samarbeid 
 • Har en prosesslederrolle 
 • Ønsker å lære mer om workshopledelse 


Omfang

Kurset “Workshopledelse” omfatter en 1-dag samling i klasserom.

«Workshopledelse er et nyttig kurs for deg som ønsker å bli bedre på å fasilitere og lede workshops. Du får innsikt i hvordan du planlegger, gjennomfører og følger opp en workshop. Kurset vil øke din bevissthet rundt din rolle som workshopleder og viser deg hvilke virkemidler du kan ta i bruk. Du får innsikt i helt konkrete teknikker og verktøy som du kan bruke i din prosjekthverdag».

Henry Broomfield, kursholder

Se artikkel: Hva er workshopledelse?

Se flere dagskurs

Kursholder

Henry Broomfield Holte Academy

Henry Broomfield

Konsulent og kursholder

(+47) 416 11 731

Henry er en trygg formidler og fasilitator av prosesser der kunnskap skal deles eller bygges i møte mellom mennesker. Henrys undervisningsform kjennetegnes av åpne spørsmål og bred involvering slik at alle føler de er del av læringsprosessen. Han er kursholder i grunnleggende prosjektledelse og kommunikasjon. Henry legger vekt på å løfte frem deltakernes kompetanse ved å tilrettelegge for erfaring- og kunnskapsdeling. Hans styrke er å skape engasjement og mestringsfølelse blant deltakerne gjennom anerkjennelse og tilrettelegging for at alle lykkes. Henry har fasiliteringserfaring i videreutvikling av oppdragsgiveres prosjektrammeverk i henhold til beste praksiser, herunder PRINCE2® og Prosjektveiviseren. Han er sertifisert i PRINCE2® Foundation, PRINCE2 Agile® Foundation og AgileSHIFT®.

På utkikk etter andre dagskurs i prosjektarbeid eller prosjektledelse? På denne siden finner du flere dagskurs.