E-læringskurs

E-læringskurs er et effektivt og godt alternativ når du ønsker kompetanseheving og det sparer deg for tid, penger og gir deg full fleksibilitet.

Vi tilbyr moderne og pedagogiske e-læringskurs tilpasset alle skjermflater.

  • Lær i ditt tempo. Du gjennomfører modulene i e-læringskurset når det passer deg. Hver modul kan startes og stoppes som det passer deg, og du har tilgang til kurset i 12 måneder. Du har selvfølgelig mulighet for repetisjon av moduler eller hele kurset.
  • Spar tid. I en hektisk hverdag er det vanskelig å sette av nok tid til kompetanseheving. Med et e-læringskurs har du fleksibilitet til å gjennomføre kurset i etapper, der du befinner deg, og slipper å være borte fra kontoret.
  • Spar penger. Ikke alle bor i nærheten av en kurstilbyder og med et e-læringskurs sparer du reisetid- og kostnader. For mange bedrifter kan det utgjøre flere tusen kroner spart – per ansatt!


Våre e-læringskurs

  • er utviklet av fagpersoner med prosjektkompetanse
  • ivaretar gode, pedagogiske prinsipper for læring
  • bygger på anerkjent beste praksis metoder i prosjektfaget
  • er moderne og tilpasset alle skjermflater


Skreddersøm av e-læringskurs for din bedrift

Vi skreddersyr e-læringskurs som “Slik jobber vi med prosjekter i bedrift X”. Spre budskapet ut i bedriften og etabler felles forståelse for hvordan prosjekter skal gjennomføres hos dere. Vi tar en fastpris for jobben og dere eier innholdet til fri bruk. Ta kontakt med oss for eksempler og anbefalinger. Dette er en rask og effektiv vei for å nå ut med et budskap til mange.

VELG DITT E-LÆRINGSKURS

Gi ansatte frihet til å lære når de har tid

Har du en hel avdeling hvor det er behov for kompetanseheving?
E-læringskurs kan være et effektivt virkemiddel for å løfte nivået til flere og samtidig etablere et felles begrepsapparat i gruppen eller avdelingen.

Meld interesse 

 

Ønsker du hjelp til å velge riktig sertifisering?