E-læringskurs

E-læringskurs er et effektivt og godt alternativ når du ønsker kompetanseheving og det sparer deg for tid, penger og gir deg full fleksibilitet. Vi tilbyr moderne og pedagogiske e-læringskurs tilpasset alle skjermflater.


Lær i ditt tempo

Du gjennomfører modulene i e-læringskurset når det passer deg. Hver modul kan startes og stoppes som det passer deg, og du har tilgang til kurset i 12 måneder. Du har selvfølgelig mulighet for repetisjon av moduler eller hele kurset.

Spar tid
I en hektisk hverdag er det vanskelig å sette av nok tid til kompetanseheving. Med et e-læringskurs har du fleksibilitet til å gjennomføre kurset i etapper, der du befinner deg, og slipper å være borte fra kontoret.

Spar penger
Ikke alle bor i nærheten av en kurstilbyder og med et e-læringskurs sparer du reisetid- og kostnader. For mange bedrifter kan det utgjøre flere tusen kroner spart – per ansatt!

Våre e-læringskurs

  • er utviklet av fagpersoner med prosjektkompetanse
  • ivaretar gode, pedagogiske prinsipper for læring
  • bygger på anerkjent beste praksis metoder i prosjektfaget
  • er moderne og tilpasset alle skjermflater

Skreddersøm av e-læringskurs for din bedrift

Etabler en felles forståelse for hvordan prosjekter skal gjennomføres i din bedrift med et skreddersydd e-læringskurs. Vi tar en fastpris for jobben og dere eier innholdet til fri bruk. Ta kontakt med oss for eksempler og anbefalinger. Dette er en rask og effektiv vei for å nå ut med et budskap til mange. Les mer her

VELG DITT E-LÆRINGSKURS

Gi ansatte frihet til å lære når de har tid

Har du en hel avdeling hvor det er behov for kompetanseheving?
E-læringskurs kan være et effektivt virkemiddel for å løfte nivået til flere og samtidig etablere et felles begrepsapparat i gruppen eller avdelingen.

Meld interesse 

 

Ønsker du hjelp til å velge riktig sertifisering?