E-læringskurs

Få full fleksibilitet til å lære, når og hvor det passer best for deg!

E-læringskurs er et effektivt og godt alternativ når du ønsker kompetanseheving. Det sparer deg for tid, penger og gir deg full fleksibilitet. Kursene våre er moderne og utviklet av fagpersoner med fagkompetanse. De ivaretar gode pedagogiske prinsipper for læring, bygger på anerkjent beste praksis metoder i prosjektfaget og spiller på alle skjermflater.

Lær i ditt tempo – Gjennomfør modulene i e-læringskurset når det passer deg. Hver modul kan startes og stoppes som det passer deg, og du har tilgang til kurset i 12 måneder. Du har selvfølgelig mulighet for repetisjon av moduler eller hele kurset.

Spar tid – I en hektisk hverdag er det vanskelig å sette av nok tid til kompetanseheving. Med et e-læringskurs har du fleksibilitet til å gjennomføre kurset i etapper, der du befinner deg, og slipper å være borte fra kontoret.

Spar penger – Ikke alle bor i nærheten av en kurstilbyder og med et e-læringskurs sparer du reisetid- og kostnader. For mange bedrifter kan det utgjøre flere tusen kroner spart – per ansatt.

Velg ditt e-læringskurs

Gi ansatte frihet til å lære når de har tid

Har du en hel avdeling hvor det er behov for kompetanseheving?
E-læringskurs kan være et effektivt virkemiddel for å løfte nivået til flere og samtidig etablere et felles begrepsapparat i gruppen eller avdelingen.

Meld interesse 

Ønsker du hjelp til å velge riktig sertifisering?