E-læringskurs – Få 25% rabatt med koden Sommer24!

Populære e-læringskurs som gjør deg tryggere og dyktigere i prosjektarbeid. For deg som vil lære på egenhånd, når det passer for deg!

Et fleksibelt alternativ når du ønsker kompetanseheving

E-læringskurs er et effektivt og godt alternativ når du ønsker kompetanseheving. Det sparer deg for tid, penger og gir deg full fleksibilitet til å lære hvor og når det passer best for deg.

Kursene våre er moderne og utviklet av fagpersoner med prosjektkompetanse. De ivaretar gode pedagogiske prinsipper for læring, bygger på anerkjente beste praksis metoder i prosjektfaget og spiller på alle skjermflater.

Lær i ditt tempo – Du har tilgang til kurset i 12 måneder

Gjennomfør modulene i e-læringskurset når det passer deg. Hver modul kan startes og stoppes som du ønsker, og du har tilgang til kurset i 12 måneder. Du har selvfølgelig mulighet for repetisjon av moduler eller hele kurset.

Spar tid og penger

I en hektisk hverdag er det vanskelig å sette av nok tid til kompetanseheving. Med et e-læringskurs har du fleksibilitet til å gjennomføre kurset i etapper, der du befinner deg, og slipper å være borte fra kontoret.

Ikke alle bor i nærheten av en kurstilbyder og med et e-læringskurs sparer du reisetid- og kostnader. For mange bedrifter kan det utgjøre flere tusen kroner spart – per medarbeider!

Finn e-læringskurset som passer for deg!

Gi ansatte frihet til å lære når de har tid

Har du en hel avdeling hvor det er behov for kompetanseheving? E-læringskurs kan være et effektivt virkemiddel for å løfte nivået til flere og samtidig etablere et felles begrepsapparat i gruppen eller avdelingen.

Meld interesse 

Ønsker du hjelp til å velge riktig sertifisering?