Instalco-skolen bidrar til en mer profesjonell gjennomføring av prosjektene våre

Instalcos målsetning er å bli den beste og mest lønnsomme aktøren på markedet innenfor sitt virksomhetsområde. Et viktig steg for å nå dit er å utvikle medarbeiderne og bygge nettverk innen Instalco-gruppen. Instalco-skolen er en viktig satsing som ivaretar kompetanseutvikling for den enkelte og styrker selskapets konkurransekraft. Å kunne gjennomføre prosjekter både smartere og mer enhetlig står sentralt i satsingen.

Les mer

Konstel satser på prosjektkompetanse

-For å lykkes med de mål vi har satt oss i Konstel, er det avgjørende at vi satser på utvikling av kompetanse i selskapet.

I samarbeid med Holte Academy har vi laget et kompetanseprogram for våre prosjektledere og BAS’er. Dette for å styrke prosjektarbeidet og øke konkurransekraften ytterligere. Holte Academy ble valgt som leverandør av kursene fordi vi hadde gode referanser fra andre aktører i bransjen.

Les mer

TINE løfter prosjektkompetansen med skreddersydd e-læring

Høsten 2019 lanserte TINE to skreddersydde e-læringskurs utviklet i samarbeid med Holte Academy. Det første kurset er for ansatte i hele TINE, mens kurs nummer to, som bygger videre på det første, er laget for TINE IT. Kursene bidrar til verdifull heving av prosjektkompetansen i TINE.

Les mer

Prosjektopplæring i NMBU

Prosjektopplæringen av administrativt ansatte i NMBU øker modenheten for å skape gevinst av endringsinitiativer

NMBU etablerte sin egen prosjektskole våren 2019 og har siden den gang gjennomført seks kurs med 170 kursdeltakere. Målet med prosjektskolen er å styrke kompetansen på prosjektstyring og prosjektledelse innenfor administrativ utvikling ved NMBU.

Les mer

Hafslund Nett investerer i kompetanseheving

Hafslund Nett er landets største nettselskap og en viktig aktør i samfunnet. De vet at de ansatte er nøkkelen til bedriftens suksess og er derfor opptatt av å kontinuerlig styrke sine medarbeidere med faglig påfyll. Les om deres erfaringer her.

Les mer

Slik ble Bærum Kommunes Prosjektskole en suksess

Bærum Kommune etablerte sin egen Prosjektskole for å formidle ny felles prosjektmetodikk i egen virksomhet. Det ble en suksess. Prosjektleder for initiativet, Kjellaug Hurlen, seniorrådgiver i Bærum Kommune, deler sine erfaringer.

Les mer

Prosjektutvikling og -opplæring hos Universitetet i Oslo (UiO)

Arbeidet med å utvikle og få på plass en ny prosjektmodell har vært spennende og inspirerende. Holte Academy har vært en solid og profesjonell støttespiller. Både deres faglige tyngde og menneskekunnskap er verdifull i et så tett og smidig samarbeid, sier eiendomsdirektør Per Erik Syvertsen.

Les mer

Jernbaneverkets Prosjektskole

Samarbeidet mellom Jernbaneverket og Holte Academy startet med etablering av Jernbaneverkets Prosjektskole allerede høsten 2010. Målet var å sikre en helhetlig og profesjonell prosjektgjennomføring i organisasjonen.

Les mer