Lean kurs

Skap økt verdi med mindre innsats med hjelp av Lean. Populære fagkurs og sertifiseringer innenfor Lean – i samarbeid med Lean Team Norge.

Lean er en filosofi og tankemåte som handler om at ledere og medarbeidere i en virksomhet jobber sammen over tid for å øke verdi for kunde – mot en sømløs prosess uten sløsing av ressurser, tid eller innsats. Med andre ord, levere mer verdi med mindre innsats.

Våren 2021 inngikk vi et samarbeid med Lean Team Norge, som er en erfaren kompetansepartner og rådgiver innenfor Lean. De tilbyr ulike typer Lean-kurs, arrangerer fysiske kurs flere steder i landet, inklusiv Oslo, Bergen og Ålesund, og har også digitale kursgjennomføringer (webinar).

Finn ditt Lean kurs

Lean Team Norge logo svart

LEAN prosjektering (VDC)

Få økt lønnsomhet i prosjektene ved å se hele prosjektet. Bruk av Lean metodikk i prosjektering og gjennomføring sikrer raskere prosjektering med betydelig høyere kvalitet. Grensesnitt mellom fag fanges opp på en helt annen måte enn tradisjonelt, ved å gå fra sekvensiell til samtidig prosjektering. Kurset går over 2 dager og gir deg innsikt og verktøy til å bidra direkte i prosjekter og fagmiljøer. Ved bestått eksamen mottar deltageren kompetansebevis for gjennomført kurs og eksamen.

Finn dato for kurset

LEAN Construction (inklusiv Gult Belte)

På Lean Construction kurs får du en grunnleggende innføring i Lean og bruk av Lean i prosjekter gjennom utstrakt bruk av praktiske øvelser og spennende teori. Kurset går over 3 dager og vil gi deg innsikt og verktøy til å bidra direkte på din arbeidsplass og i / på prosjektet. Kurset gir deg mulighet til å bli Lean Gult Belte sertifisert, et internasjonalt anerkjent kompetansebevis. I tillegg får du kursbevis for gjennomført Lean Construction kurs.

Finn dato for kurset

Lean kurs Holte Academy

LEAN gult belte

Sertifiseringskurs, nivå 1


Lean grønt belte

Sertifiseringskurs, nivå 2


LEAN sort belte

Sertifiseringskurs, nivå 3

 

 

               

 

 

Ønsker du hjelp til å velge riktig sertifisering?