• Om oss
  • Ansatte
  • Kursholdere
  • Lokaler
  • Kontakt

Erfaren kompetansepartner i prosjektfaget

Vi leverer populære kurs og sertifiseringer i prosjektfaget.

 + 47 459 50 300  I  post@holteacademy.no

Vår visjon er å være den foretrukne kompetansepartneren i markedet. Vi er en fleksibel partner som setter dine behov i fokus og forplikter oss til å alltid være en engasjert og kompetent støttespiller. Vi forbedrer og utvikler oss kontinuerlig, og ser verdien av å være i forkant.

God og personlig oppfølging av våre kunder er en av våre suksessfaktorer. Kvalitet i alle ledd er et begrep som står sentralt hos oss, og vi strekker oss litt lenger, hver eneste dag.

Kurskalender

UNGT SELSKAP MED LANG FARTSTID

Holte Academy ble stiftet tidlig i 2016 etter å ha vært en del av Holte Consulting i mange år og med røtter tilbake til etableringen av Holte Consulting i 1977. Vi er en ledende kompetansepartner og tilbyder av prosjektopplæring, og flere av landets største bedrifter har valgt oss som leverandør for sine opplæringsprogram. I løpet av ett år er flere tusen deltakere på kurs oss hos, enten som deltaker på et bedriftsinternt kurs eller som deltaker på et av våre åpne kurs i våre lokaler på Skøyen. Vi brenner for å hjelpe ansatte og organisasjoner til å jobbe smartere!

Holte Academy AS er heleid av H2INK AS, tidligere Holte Group AS. H2INK AS er eid av medarbeidere i datterselskapene Holte Consulting og Holte Academy. Begge selskapene er ISO-sertifiserte: ISO 9001 for kvalitetsledelse og ISO 14001 for miljøstyring.

Holte Consulting og Holte Academy har et tett samarbeid og utnytter fagekspertisen på tvers av selskapene slik at vi kan støtte våre kunder i å realisere sine mål.

KURS MED HØY KVALITET OG LOJALE KUNDER

Ved å levere kurs og kompetanseprogrammer av høy kvalitet gjennom mange år har vi fått mange trofaste kunder, ansatte i små og store firma, i privat og offentlig sektor. Vi bygger relasjoner og vennskap gjennom mangeårig samarbeid. Det betyr mye for oss.

Vi skaper gode læringsopplevelser gjennom engasjerende, relevante og nyttige kurs. Våre kursholdere er blant Norges beste og mottar svært gode tilbakemeldinger fra våre kursdeltakere.

LANG OG VARIERT ERFARING

Med utstrakt rådgivnings- og opplæringsvirksomhet siden 1977, har vi hjulpet mange arbeidstakere med å oppleve mestring og å lykkes bedre i egen prosjekthverdag. Vi har bistått bedrifter med å realisere sine mål gjennom bedre prosjektstyring og økt kunnskap om hvordan prioritere riktig mellom prosjekter, samt sikre at disse er i tråd med selskapets strategi.

Våre tjenester spenner fra å bidra med grunnleggende prosjektforståelse, gjennom rådgivning og opplæring, til å bistå virksomheter på høyt strategisk nivå.

FAGLIG TYNGDE

Holte Academy består av et sterkt fagmiljø som tilbyr kompetanseutvikling til alle utøvere av prosjektfaget, på alle nivåer og uavhengig av rolle og ansvar. Våre kompetanseprogrammer baserer seg på det siste innen internasjonale standarder og forskning og tar utgangspunkt i anerkjente rammeverk fra f.eks. Project Management Institute (PMI) og Axelos (PRINCE2® familien).

Vi har et solid nettverk av dyktige samarbeidspartnere som bistår og er eksperter innen utvalgte fordypningsområder. På den måten sikrer vi at våre kunder får det beste av relevant og oppdatert kunnskap.

Vår kursportefølje og måten vi formidler prosjektfaget på bygger på vår solide erfaring og beste praksis innenfor tre sentrale områder: Operasjonell erfaring, prosjektfaglig ekspertise og pedagogisk kompetanse.

Martin Hartmann Holte Academy

Martin Hartmann

Daglig leder

(+47) 934 41 592

Nils Ihlen Holte Academy

Nils C. Ihlen

Partner og kursholder

(+47) 934 41 508

Elin Vinje Holte Academy

Elin Vinje

Administrativt ansvarlig og daglig leders assistent

(+47) 459 50 300

Image 13

Julie Nymo

Administrativt ansvarlig

(+47) 476 49 714

Monica Halleland Holte Academy

Monica Halleland

Salgs-og markedssjef

(+47) 930 90 501

Marte Guldvog Holte Academy

Marte Guldvog

Salgskoordinator

(+47) 928 80 435

Steinar Westland Holte Academy

Steinar Westland

Rådgiver og kursholder

(+47) 934 41 533

Henry Broomfield Holte Academy

Henry Broomfield

Konsulent og kursholder

(+47) 416 11 731

Svein Kvinnsland Holte Academy

Svein Kvinnsland

Rådgiver og kursholder

(+47) 982 24 616

Thomas Ostrem Holte Academy

Thomas Østrem

Markedskoordinator

(+47) 412 31 243

Victoria Simensen

Victoria Simensen

Victoria Simensen er senior konsulent hos vår samarbeidspartner Frend Digital, med spesialkompetanse innen rådgivning og implementering av skybaserte systemer. Hun har jobbet med et bredt spekter av bedrifter på tvers av mange bransjer, og har en bakgrunn innen både informatikk og markedsføring. Denne kombinasjonen gjør henne i stand til å utvikle skreddersydde løsninger som møter både tekniske og strategiske behov. Victoria holder Microsoft Teams-kurs for Holte Academy.

Martin Hartmann Holte Academy

Martin Hartmann

Daglig leder

(+47) 934 41 592

Martin er en kunnskapsrik og dyktig kursholder som formidler fagstoff på en behagelig, morsom og lett forståelig måte. Han er en ettertraktet kursholder på tvers av flere bransjer, og han har operativ erfaring fra prosjekter gjennom 15 år. Martin er daglig leder i Holte Academy, akkreditert PRINCE2®-trener, PRINCE2 Agile® Practitioner og MoP®-sertifisert.

Nils Ihlen Holte Academy

Nils C. Ihlen

Partner og kursholder

(+47) 934 41 508

Nils er en meget etterspurt og erfaren rådgiver, coach og kursholder som er karismatisk, pedagogisk og faglig dyktig. Nils sin kjernekompetanse er innenfor gevinstrealisering, prosjekteierstyring, porteføljestyring og prosjektlederskap. Han jobber for tiden som gevinstrådgiver i flere virksomheter og har gjennomført en rekke gevinstworkshops de siste årene. Nils innehar flere sertifiseringer, bl.a. PMP®, PRINCE2® Foundation, IPMA-B og Managing Benefits™. I tillegg er han akkreditert trener for MoP® (Management of Portfolios) og SPL® (Strategisk Prosjektledelse). Nils har 27 års erfaring og er utdannet sivilingeniør bygg/indøk NTNU og lektor UiO.

Steinar Westland Holte Academy

Steinar Westland

Rådgiver og kursholder

(+47) 934 41 533

Steinar er en av våre mest erfarne forelesere og får gjennomgående svært gode tilbakemeldinger fra kursdeltakere på både åpne og bedriftsinterne kurs. Dette skyldes i stor grad en kombinasjon av praktisk erfaring, teoretisk kunnskap og sosiale evner som muliggjør en effektiv undervisningsform som øker deltakernes kompetanse samtidig som det legger til rette for praktisk anvendelse. Steinar er sertifisert PMP® og Managing Benefits™. Han er akkreditert PRINCE2® trener og har holdt svært mange PRINCE2-kurs de siste årene med meget høy bestått-andel blant deltakerne på både Foundation og Practitioner-nivå. I tillegg er Steinar også akkreditert PRINCE2 Agile® trener og er kursholder for våre PRINCE2 Agile® kurs.

Henry Broomfield Holte Academy

Henry Broomfield

Konsulent og kursholder

(+47) 416 11 731

Henry er en trygg formidler og fasilitator av prosesser der kunnskap skal deles eller bygges i møte mellom mennesker. Henrys undervisningsform kjennetegnes av åpne spørsmål og bred involvering slik at alle føler de er del av læringsprosessen. Han er kursholder i grunnleggende prosjektledelse og kommunikasjon. Henry legger vekt på å løfte frem deltakernes kompetanse ved å tilrettelegge for erfaring- og kunnskapsdeling. Hans styrke er å skape engasjement og mestringsfølelse blant deltakerne gjennom anerkjennelse og tilrettelegging for at alle lykkes. Henry har fasiliteringserfaring i videreutvikling av oppdragsgiveres prosjektrammeverk i henhold til beste praksiser, herunder PRINCE2® og Prosjektveiviseren. Han er sertifisert i PRINCE2® Foundation, PRINCE2 Agile® Foundation og AgileSHIFT®.

Svein Kvinnsland Holte Academy

Svein Kvinnsland

Rådgiver og kursholder

(+47) 982 24 616

Svein er en erfaren prosjektleder og kursholder, som formidler prosjektkompetanse på en god og humoristisk måte godt krydret med eksempler fra reelle prosjekter. Bruken av egne og deltakernes eksempler hjelper deltakeren med å relatere teorien til reell bruk av kunnskapen. Han får svært gode tilbakemeldinger og er en ettertraktet kursholder både for åpne og bedriftsinterne kurs. Svein har tung teoretisk kunnskap og erfaring fra både enkle og komplekse prosjekter innen bygg og anlegg, digitalisering, helse og integrerte systemer. I tillegg til å være akkreditert PRINCE2®trener har Svein kvalitetssikret den norske oversettelsen av PRINCE2®. I tillegg holder han kurs i PRINCE2® Agile, AgileSHIFT®, PMP®, Scrum Master I og II, Scrum Product Owner I og II.

LYSE OG MODERNE LOKALER SENTRALT PÅ SKØYEN

Du finner oss i Skøyen Atrium, i Drammensveien 145B, sentralt på Skøyen (Oslo). Det er kort avstand til tog (Skøyen stasjon), og flere buss- og trikk forbindelser lett tilgjengelig, mot sentrum eller vestover.

Vi er stolte av våre nye og moderne kurslokaler, som ligger i direkte tilknytning til våre arbeidslokaler. Lyse kurslokaler og moderne teknisk utstyr bidrar til en god kursopplevelse.

Vi leier også ut våre kurslokaler. Ta kontakt med oss for mer informasjon om tilgjengelighet og priser.

MODERNE KANTINE

Vi har en moderne kantine med flotte fasiliteter. Som kursdeltaker på et av våre kurs med fysisk oppmøte, spiser du lunch i kantinen vår, og velger mat fra et stort utvalg av både varm- og kaldretter. Her er det noe for enhver smak, også mat for deg med allergier. Lunch er inkludert i kursprisen for deg som er  kursdeltaker. Kantinen deler vi med flere firma i bygget, deriblant søsterselskapet vårt Holte Consulting AS.  I tilknytning til kantinen er det også flere lounge-områder for avslapning i pauser, kaffepause m.m.

Holte Academy AS

Org.nr: 916 658 281
Kontakt

Telefon: +47 459 50 300
Epost: post@holteacademy.no

Besøksadresse:
Skøyen Atrium, 4. etasje
Drammensveien 145B, Skøyen
0277 OSLO
Postadresse: Pb 2610 Solli
0203 OSLO

Fakturaadresse:
post@viewledger.com (pdf format)
mb.12627@xledger.net (EHF format)