Bedriftstilpasset opplæring

Våre kunder har unike utfordringer, og vi leverer skreddersydd kompetanseheving. Vi hjelper med kartlegging, sparring, støtte og opplæring – alt dere trenger for å legge et godt fundament for bedre prosjektarbeid og vellykkede prosjekter i deres bedrift!

I Holte Academy banker hjertene våre litt ekstra for å skape gode læringsopplevelser. I mer enn 45 år har vi hjulpet et stort antall medarbeidere og bedrifter med å øke sin prosjektkompetanse, og tilbyr kurs til alle bransjer, i privat og offentlig sektor.

Vi er en engasjert og kvalitetsbevisst kompetanse- og opplæringspartner, og har et sterkt fagmiljø innenfor pedagogikk og fagområdet prosjektledelse. Vi leverer bedriftsinterne kurs, skreddersyr gjerne til deres behov – både kurs og prosjektmodell – slik at din bedrift får den kunnskapen og strukturen som trengs for å lykkes med deres prosjektutfordringer.

Kursene vi kan levere til din bedrift

Utvalget av prosjektledelseskurs – med eller uten sertifisering – er stort. I tillegg til våre egne ressurser, har vi dyktige samarbeidspartnere som utfyller kursporteføljen vår. Vi samarbeider også tett med vårt søsterselskap Holte Consulting AS, som har bred erfaring innenfor operativt prosjektarbeid og spisset kompetanse innenfor flere fagområder innenfor prosjekter.

Alle kurs som inngår i vår kursportefølje kan gjennomføres bedriftsinternt hos dere:

Kurs i prosjektledelse    I   Kurskalender   I  Skreddersøm av e-læringskurs  I  Digitale halvdagskurs

  • Vil leverer standard kurs og skreddersøm, enkeltkurs og opplæringsprogram.
  • Vi leverer klasseromskurs og digitale kurs (webinar)

Bedriftsinterne kurs kan også gjennomføres i  våre kurslokaler som ligger sentralt på Skøyen. Kort avstand til kollektiv transport, god lunch-ordning og behagelige omgivelser. Ta kontakt med oss for pris.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe din bedrift med opplæring i prosjektarbeid!

KONTAKT OSS 

RELEVANTE KURS OG TJENESTER FOR DIN BEDRIFT

Ønsker du hjelp til å velge riktig sertifisering?