Bedriftstilpasset opplæring

Våre kunder har unike utfordringer, og vi leverer skreddersydd kompetanseheving. Vi hjelper med kartlegging, sparring, støtte og opplæring – alt dere trenger for å legge et godt fundament for bedre prosjektarbeid og vellykkede prosjekter i deres bedrift.

I Holte Academy banker hjertene våre litt ekstra for å skape gode læringsopplevelser. I mer enn 45 år har vi hjulpet et stort antall medarbeidere og bedrifter med å øke sin prosjektkompetanse, og tilbyr kurs til alle bransjer, i privat og offentlig sektor.

Vi er en engasjert og kvalitetsbevisst kompetanse- og opplæringspartner, og har et sterkt fagmiljø innenfor pedagogikk og fagområdet prosjektledelse. Vi leverer bedriftsinterne kurs, tilpasser gjerne til deres behov – både kurs og prosjektmodell – slik at din bedrift får den kunnskapen og strukturen som trengs for å lykkes med deres prosjektutfordringer.

Invester i medarbeidernes kompetanse

En investering i medarbeidernes kompetanse gir verdi tilbake til bedriften. Sikre at medarbeiderne har kompetansen de trenger i sitt prosjektarbeid. De vil oppleve mer mestring og engasjement med riktig kunnskap. Det tjener bedriften på.

Alle kurs som inngår i vår kursportefølje kan holdes for dine medarbeidere. Se oversikten lenger ned.

  • Vi leverer standard kurs og skreddersøm, enkeltkurs og opplæringsprogram.
  • Vi leverer klasseromskurs og digitale kurs (webinar)

Bedriftsinterne kurs kan også gjennomføres i  våre kurslokaler som ligger sentralt på Skøyen. Kort avstand til kollektiv transport og god lunch-ordning. Kontakt oss for pris.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe din bedrift med opplæring i prosjektarbeid!

KONTAKT OSS 

Ønsker du hjelp til å velge riktig sertifisering?