Lederutvikling og coaching

Lederutvikling og coaching for deg som tar lederrollen på alvor. Styring versus ledelse – finn en god balanse og skap fremragende resultater.

Meld på kurs
  • VI TILBYR
  • Våre coacher

VI TILBYR

En virksomhet trenger gode systemer, planer, prosedyrer for å kunne realisere sine strategiske mål. I tillegg, og ikke minst, trenger den reflekterte og tydelige ledere som viser vei og spiller organisasjonenes medarbeidere gode, samt at de legger til rette for innovasjon og kontinuerlig forbedring.

Det å være en god leder krever både selvinnsikt og kontinuerlig utvikling. Selvinnsikt utvikles i samspill med andre og gjennom refleksjon over egne styrker og områder for utvikling.

Vi kan hjelpe deg med å få en god forståelse for egne styrker, verdier og holdninger og hvordan disse påvirker måten du utøver lederrollen.

Du vil for eksempel få en større bevissthet rundt følgende spørsmål:
– Hvordan fyller du rollen som leder?
– Hvordan skaper du engasjement, tillit og arbeidsglede?
– Hvordan får du dine medarbeidere til å yte det lille ekstra?
– Har du fokus på menneskene rundt deg, eller er du den som er opptatt av struktur og systemer?

Vi gir deg gode verktøy og metoder for å kunne jobbet målrettet med egen lederstil, og som kan brukes i samhandling med medarbeidere eller i teamutviklingen.

Våre coacher

Kerstin Wenzel

Rådgiver og kursholder

(+47) 959 02 498

Kerstin har de siste årene forelest og skreddersydd ulike kurs og kompetanseprogram innen prosjektledelse, kommunikasjon og lederskap, med gjennomgående gode tilbakemeldinger. Hun er en engasjerende kursholder og coach med god evne til formidle og kombinere diskusjoner, oppgaver og teori. Med målet om å alltid få det beste ut av andre, utfordrer hun deltakerne gjennom effektfulle spørsmål og ulike teknikker som støtter læringsprosessen. Kerstin er sertifisert Coach, PMP® og PRINCE2® Practitioner.

Nils C. Ihlen

Partner og kursholder

(+47) 934 41 508

Nils er en meget etterspurt og erfaren rådgiver, coach og kursholder som er karismatisk, pedagogisk og faglig dyktig. Nils sin kjernekompetanse er innenfor gevinstrealisering, prosjekteierstyring, porteføljestyring og prosjektlederskap. Han jobber for tiden som gevinstrådgiver i flere virksomheter og har gjennomført en rekke gevinstworkshops de siste årene. Nils innehar flere sertifiseringer, bl.a. PMP®, PRINCE2® Foundation, IPMA-B og Managing Benefits™. I tillegg er han akkreditert trener for MoP® (Management of Portfolios) og SPL® (Strategisk Prosjektledelse). Nils har 27 års erfaring og er utdannet sivilingeniør bygg/indøk NTNU og lektor UiO.