Webinar: En introduksjon til prosjektarbeid

Dato kommer – Dette er for deg som er helt ny i prosjektfaget, kanskje du ønsker du en karriere som prosjektleder, eller for deg som ønsker å høre litt mer om prosjekter og prosjektarbeid på vegne av bedriften du jobber i.

Påmelding
  • Innhold
  • Møt

Innhold

“Perfekt for deg som er ny som prosjektleder eller har lyst til å bli det”.
“Passer for alle som ønsker en kort innføring i prosjekter og prosjektarbeid”.

Få en kort introduksjon til hvorfor og hvordan prosjekter gjennomføres

Vi tar vi det fra “scratch” og gir deg en enkel og kort ABC-innføring i prosjektarbeid: Hva innebærer egentlig prosjektarbeid og hva er prosjektledelse?

Bli kjent med grunnleggende prinsipper for prosjektarbeid, få innsikt i prosjektleder-rollen, og tips til hvordan du kan øke kompetansen din ytterligere.

Du vil blant annet få svar på følgende: 

  • Hvorfor igangsettes prosjekter?
  • Hva er et prosjekt?
  • Hvordan gjennomføres prosjekter?
  • Hva er en prosjektmodell og hvorfor er det lurt?
  • Hvem deltar i et prosjekt?
  • Hva gjør en prosjektleder?


Dette sier tidligere deltakere:

Frokostmøtet var interessant og gav masse nyttig informasjon.
– Dyktige foredragsholdere som forklarte på en forståelig måte. De kunne det de snakket om!
– Kort, konkret og med gode eksempler.
– Takk for en inspirerende morgen!
– Dyktige og engasjerte foredragsholdere! God blanding av et helhetlig overblikk på prosjektfaget og samtidig konkrete eksempler og tips.

Jente som smiler

Møt

WEB Martin Hartma nn 5560

Martin Hartmann

Daglig leder

(+47) 934 41 592

Martin er en kunnskapsrik og dyktig kursholder som formidler fagstoff på en behagelig, morsom og lett forståelig måte. Han er en ettertraktet kursholder på tvers av flere bransjer, og han har operativ erfaring fra prosjekter gjennom 15 år. Martin er daglig leder i Holte Academy, akkreditert PRINCE2®-trener, PRINCE2 Agile® Practitioner og MoP®-sertifisert.

Henry

Henry Broomfield

Konsulent og kursholder

(+47) 416 11 731

Henry er en trygg formidler og fasilitator av prosesser der kunnskap skal deles eller bygges i møte mellom mennesker. Henrys undervisningsform kjennetegnes av åpne spørsmål og bred involvering slik at alle føler de er del av læringsprosessen. Han er kursholder i grunnleggende prosjektledelse og kommunikasjon. Henry legger vekt på å løfte frem deltakernes kompetanse ved å tilrettelegge for erfaring- og kunnskapsdeling. Hans styrke er å skape engasjement og mestringsfølelse blant deltakerne gjennom anerkjennelse og tilrettelegging for at alle lykkes. Henry har fasiliteringserfaring i videreutvikling av oppdragsgiveres prosjektrammeverk i henhold til beste praksiser, herunder PRINCE2® og Prosjektveiviseren. Han er sertifisert i PRINCE2® Foundation, PRINCE2 Agile® Foundation og AgileSHIFT®.