Gratis webinar: Bli kjent med Half Double-metoden – en beste praksis prosjektmetode fra Danmark

Velkommen til vårt webinar om Half Double prosjektmetoden, en hybrid prosjektmetode som plasserer seg mellom fossefall og smidig. Metoden setter gevinst i fokus fra dag én, samtidig som den tilbyr rytme og kontroll i prosjektet. 

Påmelding
  • Innhold

Innhold

Half Double er et spennende, nytt kurs og sertifisering hos Holte Academy. Første kurs arrangeres 27.-29. mai.

Half Doublemetoden kombinerer det beste fra smidige og tradisjonelle prosjektmetoder for å skape en ny standard for effektivitet, engasjement og resultater. I dette webinaret vil vi utforske metodens grunnleggende prinsipper, unike egenskaper og hvordan den kan transformere dine prosjekter til å oppnå suksess. Bli med oss mens vi dykker ned i hva som kjennetegner Half Double og hvordan du kan implementere Half Double for å øke produktiviteten og skape bærekraftig suksess!

Om Half Double-metoden

De tre fokusområdene i Half Double-metoden er: 

EFFEKT: Dette fokusområdet handler om å tydelig definere og forstå prosjektets overordnede formål og ønsket effekt. Det innebærer å identifisere målbare resultater som prosjektet skal oppnå, samt å sikre at disse resultatene er koblet til organisasjonens overordnede strategiske mål. 

FLYT: Flow-fokusområdet omhandler hvordan prosjektet organiseres og utføres for å oppnå optimal flyt og fremdrift. Dette inkluderer å redusere unødvendig byråkrati og kompleksitet, samt å legge til rette for kontinuerlig samarbeid og kommunikasjon mellom prosjektdeltakere. 

LEDELSE: Lederskapsfokusområdet dreier seg om å etablere en engasjerende og støttende ledelseskultur som fremmer tillit, motiverer prosjektdeltakere og muliggjør rask beslutningstaking. Det involverer også å utvikle lederegenskaper hos prosjektledere og andre nøkkelpersoner for å sikre effektiv styring av prosjektet. 

Møt vår kursholder i Half Double-metoden

Webinaret holdes av Espen Sjue, som jobber i vårt søsterselskap Holte Consulting.

Espen Sjue er i dag leder av forretningsområdet IT Prosjektledelse og Dataanalyse. Han har lang erfaring som prosjektleder og rådgiver innenfor IKT-prosjekter, inkludert operativ erfaring fra bruk av Half Double-metoden. Han har gjennom årene opparbeidet dybdekunnskap om både fossefall og smidige-metoder. Espen har bakgrunn som sivilingeniør elektronikk fra NTNU. 

 

På denne siden finner du flere av våre gratis webinar.