Webinar: Hva er PRINCE2 Agile®?

2. november – Passer PRINCE2 Agile for deg? Bruker du eller ønsker du å ta i bruk smidig teknikker i dine prosjekter? Hvordan blir du sertifisert? Vi gir deg svar på vårt gratis webinar.

Påmelding
  • Innhold

Innhold

PRINCE2 Agile® er et rammeverk og en sertifisering som bygger på PRINCE2®-prosjektmetoden, og har fokus på hvordan du kan integrere kjente smidige metoder i ditt prosjekt. PRINCE2 Agile® har blitt et populært valg for mange de siste årene, og byr på en «2 i 1»- løsning.

Dette webinaret passer for deg som jobber i et smidig prosjektmiljø og ønsker å få en anerkjent prosjektsertifisering for å styrke karrieren og prosjektarbeidet ditt.

Webinaret passer også for deg som allerede er PRINCE2®-sertifisert og lurer på om PRINCE2 Agile® er ditt neste steg og har verdi for din karriere og dine prosjekter. Få et perspektiv på hvorfor smidig tilnærming i prosjektet ditt kan være lurt.

Kanskje er du ny i karrieren og lurer på om du skal velge en PRINCE2®– eller PRINCE2 Agile®-sertifisering?

Vi gir deg svar på følgende: 

  • Hva er PRINCE2 Agile?
  • En kort intro til agile og smidig teknikker i prosjektsammenheng
  • Hva er forskjellen mellom PRINCE2 og PRINCE2 Agile? Må jeg velge?
  • Hvem passer PRINCE2 Agile for?
  • Slik blir du PRINCE2 Agile-sertifisert


Møt en av våre PRINCE2 Agile eksperter

Webinaret gjennomføres av Steinar Westland, rådgiver og kursholder i Holte Academy.

Steinar er en av våre mest erfarne forelesere og leverer kurs av høy kvalitet. Han er akkreditert PRINCE2®- og PRINCE2 Agile®- trener og har holdt svært mange PRINCE2-kurs de siste årene, med svært fornøyde kursdeltakere. Steinar er også sertifisert i PMP®, Managing Benefits™ og Half Double®.

På denne siden finner du flere av våre gratis frokostmøter.

PRINCE2 Agile® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved. The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.