Gratis webinar: Gjør en forskjell i smidige prosjekter: Bli en Scrum Product Owner! 

Hva er en Scrum Product Owner, og passer denne rollen for deg, ditt team eller din bedrift? Ønsker du å ta steget og bli sertifisert i en av de mest sentrale rollene innen smidige prosjekter? Vi viser vei og gir deg svar på vårt gratis webinar. 

Påmelding
  • Innhold

Innhold

Innhold  

Scrum Product Owner er i dag en av de mest sentrale rollene i smidige prosjekter. Scrum Product Owner er ansvarlig for å beskrive og prioritere det som skal lages slik at verdiskapningen fra prosjektet blir optimal. Denne rollen bygger på beste praksis innen Scrum-metodikken, basert på erfaringer fra tusenvis av prosjekter, og passer for alle typer prosjekter. Det er ingen krav til forkunnskaper for å bli sertifisert, og en sertifisering vil styrke karrieren din.  

Dette webinaret er for deg som ønsker et innblikk i hva rollen som Scrum Product Owner innebærer, hvorfor rollen er så viktig, og hvilke gevinster den kan gi deg og ditt prosjekt. Webinaret passer både for nybegynnere og de som allerede er erfarne innen Scrum.  

Du vil blant annet få svar på:  

  • Hva innebærer rollen som Scrum Product Owner?  
  • Hva er fordelene ved å være Scrum Product Owner?  
  • Hvordan kan en Scrum Product Owner bidra til et prosjekts suksess?  
  • Hvordan kan man bli sertifisert som Scrum Product Owner?  

   

Møt vår Scrum ekspert 

Webinaret gjennomføres av Svein Kvinnsland, rådgiver og kursholder i Holte Academy.  

 Svein er en erfaren prosjektleder og kursholder, som formidler prosjektkompetanse på en god og humoristisk måte godt krydret med eksempler fra reelle prosjekter. Bruken av egne og deltakernes eksempler hjelper deltakeren med å relatere teorien til reell bruk av kunnskapen.  Han får svært gode tilbakemeldinger og er en ettertraktet kursholder både for åpne og bedriftsinterne kurs. Svein har tung teoretisk kunnskap og erfaring fra både enkle og komplekse prosjekter innen bygg og anlegg, digitalisering, helse og integrerte systemer. I tillegg til å være akkreditert PRINCE2®trener har Svein kvalitetssikret den norske oversettelsen av PRINCE2®. I tillegg til PRINCE2® kurs holder han kurs i PRINCE2® Agile, AgileSHIFT® og PMP®, Scrum Master I og II, Scrum Product Owner I og II.

På denne siden finner du flere av våre gratis webinar.

25.-26. oktober arrangerer vi 2-dagers sertifiseringskurs i klasserom: Scrum Product Owner I fra PeopleCert