Gratis webinar: Skap flyt med Kanban!

Ingen ny dato – Bli med på vårt gratis webinar og få et innblikk i hvordan Kanban kan bidra til å skape bedre oversikt, flyt og effektivitet i ditt og teamets arbeid.

Påmelding
  • Innhold

Innhold

Hvordan kan jeg og mitt team utnytte ressursene bedre og skape bedre flyt i prosjektgjennomføringen? Hvordan kan teamet mitt jobbe prioritert og fokusert med oppgavene våre?

Hvordan kan jeg bli bedre på selvledelse, struktur og prioritert utførelse? Hvordan kan vi arbeide mer effektivt i ledergruppen? Hvordan kan jeg sikre en god produksjonsflyt med kontinuerlig oversikt over status og avvik?

Kanban er en smidig arbeidsform som omfavnes av mange. I dette webinaret vil du få innsikt i hvordan du kan skape fremdrift i aktiviteter og arbeidsoppgaver. Gjennom eksempler vil du forstå hvorfor så mange organisasjoner – på tvers av bransjer – oppnår så goder leveranser ved å ta Kanban i bruk.

Vi gir deg et innblikk i hvordan du oppnår:

  • flyt i eget arbeid eller teamets leveranser
  • færre avvik og forsinkelser
  • bedre leveringspresisjon
  • flyt og fremdrift i salget, prosjektgjennomføringen, produksjonen eller i rekrutteringen
  • smartere struktur i din arbeidshverdag

Vi lover deg en øyeåpner mot en av de mest morsomme og effektive arbeidsformene som finnes!

Dette webinaret anbefaler vi teamledere og teamdeltagere, prosjektledere, mellomledere og toppledere. Alle som ønsker å oppnå flyt i utførelsen av oppgavene sine.

Dette webinaret gir en smakebit av innholdet i dagskurset Skap flyt med Kanban som vi arrangerer den 29. november.

Møt en Kanban ekspert 

Webinaret gjennomføres av vår samarbeidspartner Jon Urdal.

Som toppleder i skandinaviske selskaper – Schibsted, Egmont og Peterson, har Jon fått oppleve hva individer og team kan utrette om de får handlingsrom og riktige forutsetninger. Jon har benyttet disse ferdighetene til å redde virksomheter i vanskeligheter og til å etablere kultur for endring og kontinuerlig forbedring.

Med sitt selskap LeanOnU overfører han sine erfaringer og ferdigheter til organisasjoner som vil utvikle teamet, individet og lederen, gjennom tilpasningsevne, treningsvilje og mestringsfølelse.

Tilbakemelding fra deltaker på et tidligere webinar:

«Webinaret gav en rask og god innsikt i metoden. Kanban er veldig nyttig og kan brukes i mange sammenhenger. Enkel teknikk som er rask å lære. Gir stort effektiviserings-potensiale».  – Terje Fachenberg, Aon Strategy and Technology Group. (Sales director Europe North).

På denne siden finner du flere av våre gratis frokostmøter.