Salgsvilkår

Holte Academy leverer kurs som er åpne for alle, i våre lokaler på Skøyen (Drammensveien 145 B, 0277 Oslo). Vi leverer også digitale kurs (webinar) via Teams eller Zoom. I tillegg leverer vi bedriftsinterne kurs og opplæringsprogrammer. Salgsvilkår for bedriftsinterne oppdrag er beskrevet i tilbud/avtale som er oversendt kunde.

Ved påmelding til et åpent kurs (klasseromskurs eller webinar) hos Holte Academy, gjelder følgende betingelser:

  • Avmelding må skje skriftlig (e-post) og senest 14 dager før kursstart, ellers belastes kursavgiften i sin helhet. Avbestillingsreglene gjelder også ved sykdom og eventuell sykemelding. Bestilte kursplasser kan fritt benyttes av andre i din organisasjon, men fordrer at vi får beskjed om bytte av kursdeltaker. Vi tar forbehold om avlysning av kurs ved for få deltagere. Dersom kurset avlyses, gir vi beskjed om dette senest 7 dager før kursstart. Vi tar forbehold om avlysning eller endringer i kursprogrammet som følge av forhold utenfor vår kontroll.

Undervisningstjenester og formidling av slike tjenester er utenfor mva-loven (jfr mva-loven § 3-5 ). Det tilkommer derfor ikke mva. på kurspriser oppgitt på nettsiden vår.

Dersom du har opplevd feil eller mangler ved et produkt vi har levert, må du gi oss beskjed innen rimelig tid. Melding om feil eller mangel ved produktet må sendes til oss skriftlig via dette skjema. Skjema sendes automatisk per e-post til vår kursadministrasjon. Vi vil bekrefte tilbake til deg at din henvendelse er registrert og følge opp saken i løpet av kort tid.

For øvrige henvendelser kan vi kontaktes per telefon 459 50 300 eller send en e-post til post@holteacademy.no.

PÅMELDING OG AVMELDING

#Jeg har spørsmål om et kurs dere tilbyr. Hvem tar jeg kontakt med?

SVAR: Har du spørsmål om påmelding til et av våre sertifiseringskurs eller et annet kurs, ta kontakt via vår chat eller med en av våre selgere:  post@holteacademy.no eller per telefon 459 50 300, hverdager mellom kl.08:00 og 16:00.

#Hvem melder jeg ifra til hvis jeg plutselig ikke kan stille på kurs?

SVAR:
Om du ikke kan delta på kurset du er påmeldt er det viktig at du gir oss beskjed. Send en e-post til vår kursadministrasjon: post@holteacademy.no. I tillegg kan du nå oss på telefon 459 50 300, hverdager mellom kl. 08:00 og 16:00.

#Hva er avmeldingsfristen for å ikke bli belastet kursavgiften?

SVAR: Avmelding må skje skriftlig (e-post)og senest 14 dager før kursstart for at kursplassen ikke skal bli belastet i sin helhet. Avbestillingsreglene gjelder også ved sykdom. Bestilte kursplasser kan fritt benyttes av andre i din organisasjon, men fordrer at vi får beskjed om bytte av kursdeltaker.

 

Ofte stilte spørsmål om våre sertifiseringskurs


BRUKERKONTO PEOPLECERT

(Gjelder for kursene PRINCE2® Foundation, PRINCE2® Practitioner, PRINCE2 Agile® Foundation, PRINCE2 Agile® Practitioner og AgileSHIFT®). 

#Jeg har sluttet i tidligere jobb og får ikke logget meg inn på min brukerkonto hos Peoplecert. Hva gjør jeg?

SVAR: For at du skal kunne logge deg inn, er du nødt for å oppdatere din brukerkonto med en ny e-post adresse. Hos Peoplecert er det kun mulig å ha én brukerkonto. Dersom du tidligere har klart å opprette to kontoer, er det ikke mulig å slå disse sammen. Send oss gjerne en e-post med informasjon om ny adresse så hjelper vi deg videre.

EKSAMEN

#Kan jeg bestille kun eksamen hos Holte Academy?

SVAR: Kravet for å kjøpe en eksamen hos oss er at du tidligere har deltatt på et av våre sertifiseringskurs (enten e-læringskurs eller klasseromskurs). Om dette ikke er tilfellet, kan vi tilby et rent e-læringskurs med tilhørende eksamen. For tilbud, ta kontakt på mail til post@holteacademy.no

#Hvordan registrerer jeg meg til eksamen?

SVAR: Er du påmeldt et sertifiseringskurs er du selv ansvarlig for å registrere din deltakelse på eksamen. Selve eksamen bestiller vi, cirka 1 uke før kursoppstart. Du vil deretter motta en e-post fra vår eksamensleverandør Peoplecert, hvor det kreves en aksjon fra deg som deltaker. For at du skal få tildelt et eksamensnummer må endelig registrering gjøres via kandidatportalen som du mottar informasjon om på e-post.

#Hvor mange forsøk har jeg på å bestå eksamen?

SVAR: Ved påmelding til et sertifiseringskurs har du 1 forsøk på å bestå eksamen. Holte Academy tilbyr eksamensgaranti på sertifiseringskurset PRINCE2®Foundation og PRINCE2 Agile® Foundation. (Gjelder klasseromskurs).  Det betyr at dersom du ikke består eksamen etter endt klasseromskurs gir vi deg en ny sjanse, med ny eksamen, uten merkostnad. Skulle du være så uheldig og ikke bestå på 2. forsøk og ønsker å prøve på nytt, vil det tilkomme en eksamensavgift på 3.500, –

#Hvilke valgmuligheter har jeg for å gjennomføre ny eksamen?

SVAR: Du kan ta ny eksamen enten på papir eller online.

Papirbasert eksamen:
Velger du papirbasert eksamen møter du opp siste dag på et kommende kurs. Eksamen gjennomføres i klasserom sammen med foreleser og andre kursdeltakere. Nærmere avtale for oppmøtetidspunkt sørger HA sin kursadministrasjon å informere deg om.

Online eksamen:
Velger du å ta ny eksamen online, er kravet at den gjennomføres på PC med webkamera. Du har tilgang til å ta eksamen i 1 år fra bestillingsdato. Du bestemmer selv dato og klokkeslett for når du vil ta eksamen. Eksamen må gjennomføres på et lukket rom, enten på kontoret eller hjemme. En eksamensanvarlig vil følge deg under hele eksamenstiden, samt sjekke din ID og kurssted. Din PC vil bli overstyrt så man ikke har mulighet for å benytte seg av internett eller ander hjelpemidler. Ønsket tidspunkt for eksamen setter du selv etter at eksamen er bestilt av oss og når du har opprettet en brukerkonto. All informasjon vil du få tilsendt per e-post.

#Hvor lang tid tar det før eksamensresultatet blir publisert?

SVAR: Eksamensresultat vil foreligge 2-3 virkedager etter at eksamen er sendt inn til leverandør.

#Mitt eksamensresultat i kandidatportalen står som «Pending». Hva betyr det?

SVAR: Det betyr at ditt eksamensresultat først blir publisert når kravet om opplastet sertifiseringsbevis er innfridd. Har du ikke lastet opp ditt PRINCE2® sertifiseringsbevis tidligere, må dette lastes opp. (Gjelder for kurs hvor det er krav om at du har bestått PRINCE2® Foudation eksamen tidligere, f.eks. gjelder dette for PRINCE2® Practitioner).

SERTIFISERINGSBEVIS

#Hvor finner jeg mitt sertifiseringsbevis etter endt eksamen?

SVAR: Etter at ditt eksamensresultat er publisert har du mulighet til å laste ned ditt elektroniske sertifiseringsbevis via egen brukerkonto på kandidatportalen til Peoplecert.  Logg deg inn her: https://www.peoplecert.org/login

#Jeg tok eksamen for lenge siden. Nå trenger jeg mitt sertifiseringsbevis. Hva gjør jeg?

SVAR:

Til deg som tok eksamen før 2016:
Dersom du tok du en sertifiseringseksamen før 2016, gikk eksamen via leverandøren APMG. De har en egen kandidatportal som man kan logge seg inn på med tidligere opprettet brukerkonto. Klikk deg inn på følgende lenke får å komme til kandidatportalen. Her må du legge inn din e-post adresse så systemet kan finne din bruker. Opplever du problemer med dette kan APMG også kontaktes per e-post for videre hjelp: Exams@APMG-Benelux.com

Til deg som har tatt eksamen etter 2016:
Derom du har tatt eksamen etter 2016 vil ditt sertifiseringsbevis være tilgjengelig på Peoplecert sin kandidatportal. Logg deg inn her med tidligere opprettet bruker. Husker du ikke passordet, kan dette fremskaffes på innloggingssiden. Skulle du oppleve problemer med innlogging vil Peoplecert hjelpe deg videre Her har du mulighet til å ta kontakt per e-post, chat, kontaktskjema eller per telefon.


#Hva er forskjellen mellom PRINCE2® Foundation og PRINCE2 Agile® Foundation?

SVAR: PRINCE2®Foundation er en sertifisering i prosjektmetoden PRINCE2® der man får en grunnleggende innføring i de syv prinsippene, de syv temaene og de syv prosessene i metoden. PRINCE2 Agile® Foundation er en sertifisering i hvordan man kan tilpasse PRINCE2® til de prosjekt som bruker smidige rammeverk for å levere prosjektets produkter, samt en innføring i de mest vanlige smidige rammeverkene som er scrum, kanban og lean start-up. På PRINCE2 Agile® Foundation får du en grunnleggende innføring i PRINCE2®-metoden, men kurset har hovedfokus på tilpasning av denne metoden til smidige rammeverk.


#Må jeg ha være PRINCE2®Foundation-sertifisert for å kunne bli PRINCE2 Agile® Foundation- sertifisert?

SVAR: Nei, det er ikke krav om at du har tatt en PRINCE2®Foundation sertifisering i forkant.