Samarbeid

Holte Academy og Lean Team Norge inngår samarbeid

Holte Academy inngår samarbeid med Lean Team Norge, og styrker dermed sin satsing på Lean kurs og rådgivning. Sammen ønsker vi å bidra til at virksomheter leverer bedre og mer lønnsomme prosjekter.

Lean Team Norge AS har siden oppstarten i 2016 tilført Lean kompetanse i form av kurs og rådgiving til over 300 virksomheter og nær 3000 personer. På kort tid har de blitt en dominerende totalleverandør av Lean i Vestland og en voksende aktør i Østlandsregionen.

Dette samarbeidet vil tilføre økt kompetanse og ny kunnskap til våre kunder. Vårt felles mål er å bidra til at de oppnår mer og styrker sine resultater. Bedre bunnlinje, økt konkurransekraft, og mer fornøyde kunder og mer motiverte medarbeidere.

I dag finner vi Lean overalt, i det private, offentlige, varer, tjenester og produksjon. I korte trekk handler Lean om å levere mer verdi med mindre innsats. For å komme dit må man se nærmere på virksomheten og identifisere hvordan man henter ut det beste potensialet, slik at man jobber smartere, leverer bedre og økt kvalitet, og til en lavere kostnad. I et marked og samfunn preget av hyppige endringer, vil bruk av Lean gjøre virksomheten mer endringsdyktig og konkurransedyktig.

Anbefalingen om et samarbeid kom fra vår søsterbedrift Holte Consulting som har hatt flere meget fornøyde kursdeltakere på kurs hos Lean Team Norge. Holte Consultings konsulenter opplever at denne kompetansen har stor verdi når de jobber i prosjekter ute hos sine kunder, i ulike bransjer og prosjekter.

– Lean Team Norge er opptatt av kundeverdi og gjennomføringsevne, noe som passer meget godt med hva Holte Academy står for. De har en stor bredde i sitt kompetansetilbud innenfor Lean, og operativ erfaring med Lean fra ulike bransjer, sier Martin Hartmann, Daglig leder i Holte Academy.

Bilde av Martin Hartmann
Martin Hartmann, Daglig leder i Holte Academy

– Vår visjon er «Fra ord til handling!». Dette gjelder både for våre kunder, samarbeidspartnere og oss selv, sier Heine Olsen, Partner i Lean Team Norge.

Bilde av 2 menn fra Lean Team
Heine Olsen og Arild Paulsen, Partnere i Lean Team Norge

– Vi er begeistret for profesjonaliteten og kompetansen Holte Academy kan tilby våre kunder. Holte Academy kan vise til et bredt spekter av kurs og opplæringsprogrammer innen prosjektfaget. De kombinerer operasjonell erfaring med internasjonal beste praksis, og solid pedagogisk kompetanse. Vi har stor tro på at samarbeidet vil skape økt lønnsomhet og merverdi for våre og Holte Academy sine kunder, legger Heine Olsen til.

Lean Team Norge

Lean Team Norge leverer et mangfold av kurs, rådgiving og workshop’er, og er en komplett leverandør av Lean kompetanse i Norge. Alle leveranser kan leveres som bedriftsintern skreddersøm eller åpne kurs der alle kan delta. I tillegg til kurs som Lean Gult belte, Lean Grønt belte og Lean Sort belte, tilbyr de kurs i Lean Construction og Lean Prosjektering (VDC). Lean Team Norge har kunder fra alle bransjer, og operativ erfaring fra innføring av Lean i små og store prosjekter og virksomheter.

Her finner du kursene til Lean Team Norge

Mann som underviser
Heine Olsen, Partner i Lean Team Norge