Frokostmøte (fysisk oppmøte): Skap mer verdi med LEAN

1.september – Bli kjent med Lean og få innblikk i hvordan dette tankesettet og verktøyene kan bidra til økt verdiskaping, for deg og virksomheten.

Påmelding
  • Tema

Tema

Ønsker du bedre prosesser, mer flyt og økt verdiskaping i virksomheten? Ønsker du tips om hvordan du kan bidra til dette og øke kompetansen din innenfor Lean? Da er dette frokostmøtet for deg.

Bruk av Lean tankesett og metodikk har for mange virksomheter vært avgjørende for økt effektivitet, forbedret kvalitet, økt konkurransekraft, mer fornøyde medarbeidere og kunder, og ikke minst en bedre lønnsomhet. Ja, det er mulig å levere mer med mindre innsats!

Velkommen til frokostmøtet som vi arrangerer sammen med vår samarbeidspartner Lean Team Norge AS, i våre lokaler på Skøyen.

Du vil få en introduksjon til Lean og innblikk i hvordan skape nye forbedrede prosesser og gevinster i virksomheten din. Bli inspirert til å jobbe med å skape en sunn utvikling i virksomheten din!

Agenda:

  • Hva er Lean?
  • Lean i virksomheten
  • Typisk prosessforbedring
  • En typisk Lean reise
  • Slik kan du øke din Lean-kompetanse
  • Spørsmål og svar

 

Mann

 

Arild Paulsen fra Lean Team Norge, er Lean-entusiast og verdt å lytte til. Han har vært i bygge-bransjen hele livet, først som faglært Elektriker, deretter rådgivende ingeniør og linjeleder. Gjennom suksesser og nedturer har han kjent de fleste utfordringene i byggebransjen på kroppen.

Arild har selvfølgelig erfaring fra flere bransjer enn byggebransjen. Lean tankesettet kan tas i bruk i alle virksomheter, i alle bransjer. Arild brenner for å spre kunnskap om Lean og har som mål å bidra til kompetanseheving og gjennomføringskraft hos flere virksomheter slik at de oppnår synlige resultater.

På denne siden finner du flere av våre gratis frokostmøter.

Holte Academy og Lean Team Norge har inngått samarbeid. Les mer om dette her