PMP®

Project Management Professional (PMP®) – en av verdens mest utbredte sertifiseringer!

Project Management Institute (PMI) er en av verdens største organisasjoner innen prosjektledelse, med medlemmer i 187 land. De har også en av de de mest utbredte sertifiseringsordningene i verden; Project Management Professional (PMP). PMP® sertifisering gir deg en internasjonalt anerkjent tittel som garanterer at du behersker prosjektfaget i sin helhet.

I Norge finnes det ca. 800 personer med PMP®-sertifisering fra Project Management Institute (PMI), og på verdensbasis er det over 1,2 millioner PMP®-sertifiserte

For prosjektledere som jobber internasjonalt og mot multinasjonale aktører, blir PMP®-sertifiseringen i stadig større grad standard og en naturlig del av kompetanseutviklingen. Sertifiseringen oppfattes som svært verdifull for prosjektledere som vil lære om grunnleggende prosesser gjennom sertifiseringen. Mer erfarne prosjektledere ser det ofte som en inspirerende oppfriskning av kunnskap. Både Holte Academy og  Holte Consulting benytter PMP® sertifiseringen som et internt kompetansekrav for egne prosjektledere.

Hvorfor PMP®?
PMP® sertifisering gir deg en internasjonalt anerkjent tittel som garanterer at du behersker prosjektfaget i sin helhet. Her tilegner du deg begrepsapparat som er felles for prosjekter på tvers av organisasjon, bransje, språk og land. Det styrker deg ved ansettelser, og gir deg økte karrieremuligheter.

Se artikkel: Holte Academy lanserer PMP-prep kurs i samarbeid med PMI Norway Chapter

MÅLGRUPPE FOR PMP® SERTIFISERING
Erfarne prosjektledere som ønsker å videreutvikle, systematisere og dokumentere sin prosjektlederkompetanse gjennom PMP®. Du må kunne dokumentere minst 4500 timer fra prosjektarbeid de siste 7 år for å bli kandidat samt ha 35 timers prosjektopplæring.

Ønsker du hjelp til å velge riktig sertifisering?