Webinar: Hva er PRINCE2?

19. november – Hva er PRINCE2 og passer prosjektmetoden for deg, ditt prosjekt eller din bedrift? Ønsker du å ta steget og bli sertifisert i markedets mest populære prosjektmetode? Vi viser vei og gir deg svar på vårt gratis webinar.

Påmelding
  • Innhold

Innhold

PRINCE2® er i dag ansett som den ledende prosjektmetoden i markedet. Metoden bygger på internasjonal beste praksis innen prosjektfaget, basert på erfaringer fra tusenvis av prosjekter, og passer for alle typer prosjekter. Det er ingen krav til forkunnskaper for å bli sertifisert, og en sertifisering vil styrke karrieren din.

Dette webinaret er for deg som ønsker et innblikk i hva prosjektmetoden innebærer,  hvorfor metoden er så populær, og hvilke gevinster den kan gi deg og ditt prosjekt. Webinaret passer både for nybegynnere og erfarne i prosjektfaget.


Du vil blant annet få svar på følgende: 

  • Hva er PRINCE2?
  • Hvilke gevinster gir PRINCE2 deg som prosjektleder eller virksomhet?
  • Passer PRINCE2 for meg og mitt prosjekt?
  • Hvordan gjennomføres et PRINCE2-prosjekt?
  • Slik blir du PRINCE2-sertifisert


Møt en av våre PRINCE2 eksperter

Webinaret gjennomføres av Steinar Westland, rådgiver og kursholder i Holte Academy.

Steinar er en etterspurt og akkreditert PRINCE2®-trener, og har holdt svært mange PRINCE2-kurs de siste årene med meget høy eksamensscore hos deltakerne. Steinar er også akkreditert PRINCE2 Agile® trener for våre PRINCE2 Agile®-sertifiseringskurs. I tillegg er han også sertifisert PMP®, Managing Benefits™ og Half Double Foundation.