Webinar: Naviger i prosjektlandskapet med PRINCE2®  

24. august – Er du nysgjerrig på PRINCE2® og hvordan metoden kan hjelpe deg å navigere i prosjektlandskapet? Lurer du på om det er på tide å ta steget og bli sertifisert i denne ledende prosjektmetoden? Vi guider deg gjennom dette og mer på vårt gratis webinar.

Påmelding
  • Innhold

Innhold

Innhold

PRINCE2® er i dag ansett som den ledende prosjektmetoden i markedet. Metoden bygger på internasjonal beste praksis innen prosjektfaget, basert på erfaringer fra tusenvis av prosjekter, og passer for alle typer prosjekter. Det er ingen krav til forkunnskaper for å bli sertifisert, og en sertifisering vil styrke karrieren din.

Dette webinaret er for deg som ønsker et innblikk i hva prosjektmetoden innebærer,  hvorfor metoden er så populær, og hvilke gevinster den kan gi deg og ditt prosjekt. Webinaret passer både for nybegynnere og erfarne i prosjektfaget.


Du vil blant annet få svar på følgende: 

  • Hva er PRINCE2?
  • Hvilke gevinster gir PRINCE2 deg som prosjektleder eller virksomhet?
  • Passer PRINCE2 for meg og mitt prosjekt?
  • Hvordan gjennomføres et PRINCE2-prosjekt?
  • Slik blir du PRINCE2-sertifisert


Møt en av våre PRINCE2-eksperter!

Webinaret gjennomføres av Steinar Westland, rådgiver og kursholder i Holte Academy.

Steinar er en av våre mest erfarne forelesere og leverer kurs av høy kvalitet. Han er akkreditert PRINCE2®- og PRINCE2 Agile®- trener og har holdt svært mange PRINCE2-kurs de siste årene, med svært fornøyde kursdeltakere. Steinar er også sertifisert i PMP®, Managing Benefits™ og Half Double®.

 

På denne siden finner du flere av våre gratis webinar.

Her finner du en oversikt over alle våre sertifiseringskurs i PRINCE2®

PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved. The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved