Webinar: Hva er PRINCE2?

10. februar – Hva er PRINCE2 og passer prosjektmetoden for deg, ditt prosjekt eller din bedrift? Ønsker du å ta steget og bli sertifisert i markedets mest populære prosjektmetode? Vi viser vei og gir deg svar på vårt gratis webinar.

Påmelding
  • Innhold

Innhold

PRINCE2® er i dag ansett som den ledende prosjektmetoden i markedet. Metoden bygger på internasjonal beste praksis innen prosjektfaget, basert på erfaringer fra tusenvis av prosjekter, og passer for alle typer prosjekter. Det er ingen krav til forkunnskaper for å bli sertifisert, og en sertifisering vil styrke karrieren din.

Dette webinaret er for deg som ønsker et innblikk i hva prosjektmetoden innebærer,  hvorfor metoden er så populær, og hvilke gevinster den kan gi deg og ditt prosjekt. Webinaret passer både for nybegynnere og erfarne i prosjektfaget.


Du vil blant annet få svar på følgende: 

  • Hva er PRINCE2?
  • Hvilke gevinster gir PRINCE2 deg som prosjektleder eller virksomhet?
  • Passer PRINCE2 for meg og mitt prosjekt?
  • Hvordan gjennomføres et PRINCE2-prosjekt?
  • Slik blir du PRINCE2-sertifisert


Møt en av våre PRINCE2 eksperter

Webinaret gjennomføres av Martin Hartmann, daglig leder og kursholder i Holte Academy.

Martin er en kunnskapsrik og dyktig kursholder som formidler fagstoff på en behagelig, morsom og lett forståelig måte. Han er en etterspurt kursholder på tvers av flere bransjer, får flotte tilbakemeldinger fra kursdeltakere og kunder, og har operativ erfaring fra prosjekter gjennom 15 år. Martin er akkreditert PRINCE2®-trener, og er PRINCE2 Agile® Practitioner og MoP®-sertifisert.

På denne siden finner du flere av våre gratis frokostmøter.