Sidsel W. Storaas

Sidsel W. Storaas har 30 års nysgjerrighet og lidenskap for kvalitet og 25 års arbeidserfaring fra roller og stillinger innen kvalitetsledelse i maritim og offshore industri. Hun har jobbet for Storebrand Sjø og Energi, rederiet Leif Høegh, oljegiganten Equinor og det ledende, uavhengige E&P-selskapet Aker BP. De siste to årene har hun jobbet som selvstendig konsulent. Hennes lidenskap er å skape kultur og struktur for virksomheter, team, ledere og medarbeidere for å oppnå fortreffelighet i alt de gjør.

Hun er ambassadør og podkastvert for Kvalitet og Risiko Norge, kompetansenettverket for kvalitetsledelse og risikostyring. Hun er akkreditert for å legge til rette for kulturvurderinger ved bruk av Culturengine™ en teknologi for kulturmålinger.

Hun har erfaring fra store investeringsprosjekter, LEAN og implementering av kultur for kvalitet og forbedring, ledelses- og styringssystemer, revisjon, risikostyring og flere læringsprogrammer, online og klasserom. Hun har internasjonal erfaring fra skipsbygging i Sør-Korea. Storaas er utdannet sivilingeniør fra NTNU og er Master Black Belt i Lean Six Sigma.

Sidsel holder kurs innen for flere tema; kvalitet, Lean, team- og kommunikasjon, endringsledelse m.fl.