Gratis webinar: Skaler smidighet i organisasjonen med SAFe®

22. august (kl. 09-10) – Er din organisasjon på jakt etter å forbedre sin smidighet? Prøver du å finne det riktige rammeverket som kan strømlinjeforme flere parellelle smidige prosjekter i organisasjonen, og ønsker kunnskap som gir karrieren din et løft? Hvis svaret er ja, da er dette gratiswebinaret perfekt for deg. 

Påmelding
  • Innhold

Innhold

I dagens verden, preget av hyppige endringer, strammere frister og behov (eller krav) for større fleksibilitet i utvikling og levering, har mange organisasjoner naturlig utviklet seg til å bruke smidige metoder som Scrum, XP, Kanban, og flere. Men mange organisasjoner står overfor utfordringer når smidige utviklingsteam skal samarbeide på tvers av virksomhetens utviklingsprosjekter for å nå forretningsmål. Her kommer SAFe® inn i bildet.  

Scaled Agile Framework (SAFe®) er et rammeverk for produktutvikling i store organisasjoner der flere team og avdelinger skal jobbe sammen om større smidige prosjekter. SAFe løfter smidigheten opp på et virksomhetsnivå, fra et teamnivå til et program- og porteføljenivå.  

«I følge til Gartner sine undersøkelser, sier 62% at de har tatt/vurderer å ta i bruk SAFe som et smidig rammeverk». (Gartner.com, 2019). Dette viser SAFe’s voksende popularitet og effektivitet!

I webinaret gir vi deg svar på følgende:

  • Hva er Scaled Agile Framework (SAFe)?
  • Hvor passer SAFe inn blant øvrige agile og smidige teknikker?
  • Hvem passer SAFe for?
  • Hvordan blir du SAFe-sertifisert?

 

Vi arrangerer også Leading SAFe-sertifiseringskurs i klasserom 7.-8. mars 2024, i våre lokaler på Skøyen. Dette er et introduksjonskurs til SAFe, og passer for alle teamroller (utvikling/test/design/arkitektur/virksomhetsanalyse/prosjektledelse), inklusive ledere i organisasjonen.  

Kurset kan spesielt være interessant for deg som skal i gang med smidig prosjekt- eller produktarbeid og vil lære om din egen rolle i dette, eller deg som allerede er i gang og ønsker å lære mer. På vårt gratis webinar får du mer innsikt i dette kurset og har muligheten til å stille spørsmål til kursholderen (vår SAFe-ekspert).  

Benytt denne anledningen til å dykke dypere inn i SAFe, og se hvordan det kan revolusjonere din organisasjons smidige praksis og gi karrieren din et løft!  

Møt vår SAFe ekspert

Webinaret gjennomføres av Thomas Vøien (kursholder for Holte Academy).

Thomas er en erfaren kursholder, prosjekt-/programleder og prosjektportefølje analytiker. Han har innført Scaled Agile Framework (SAFe) som styring-/utviklingsrammeverk i Forsvaret de siste 5 årene, og har de siste 20 årene vært prosjektleder i privat og offentlig sektor med utgangspunkt i bruk av ulike rammeverk/metoder.

Han er Certified Program Consultant (SPC) med erfaring fra kursing I blant annet Leading SAFe og Lean Portfolio Manager (LPM). Han er også sertifisert i flere rammeverk, som blant annet P3O® Certificate in Portfolio, Programme and PMO, MSP® Certificate in Program Management, MoP® Certificate in Portfolio Management, PRINCE2® Agile™ Practitioner Certificate in Agile Project Management, PRINCE2® Certificate in Project Management.

På denne siden finner du flere av våre gratis webinar.