Kurs 1: Effektivt lederskap (PL)

22.-23. august 2023

Få en bedre forståelse av prosjektlederrollen og lær hvordan et bevisst forhold til kommunikasjon er en viktig brikke for å lykkes.

Påmelding
  • Om kurset
  • Kursholder
  • Info

Om kurset

Innhold i kurset

Hvert prosjekt trenger effektiv styring, ledelse, kontroll og kommunikasjon. Dårlig samhandling og mislykket kommunikasjon er blant hovedårsakene til at prosjekter feiler. Dette kurset gir deg nyttig innsikt, forståelse og verktøy for å lykkes bedre med dine prosjekter.

LÆRINGSMÅL

  1. Få en bedre forståelse av prosjektlederens rolle og ansvar
  2. Øke bevisstheten rundt egne styrker og potensielle utviklingsmuligheter
  3. Forstå hvordan du kan lede og motivere ulike typer mennesker ved å tilpasse egen kommunikasjonsstil
  4. Vite hvordan eget handlingsrom kan utvides i fastlåste situasjoner

Se fane «INFO» for alle kurs tilknyttet kursrekke «Prosjektleder».

Kursholder

Nils Ihlen Holte Academy

Nils C. Ihlen

Partner og kursholder

(+47) 934 41 508

Nils er en meget etterspurt og erfaren rådgiver, coach og kursholder som er karismatisk, pedagogisk og faglig dyktig. Nils sin kjernekompetanse er innenfor gevinstrealisering, prosjekteierstyring, porteføljestyring og prosjektlederskap. Han jobber for tiden som gevinstrådgiver i flere virksomheter og har gjennomført en rekke gevinstworkshops de siste årene. Nils innehar flere sertifiseringer, bl.a. PMP®, PRINCE2® Foundation, IPMA-B og Managing Benefits™. I tillegg er han akkreditert trener for MoP® (Management of Portfolios) og SPL® (Strategisk Prosjektledelse). Nils har 27 års erfaring og er utdannet sivilingeniør bygg/indøk NTNU og lektor UiO.

Dette kurset inngår i Instalco skolen som tilbyr tilpasset prosjektopplæring for ansatte i Instalco. Kursene i skolen leveres av Holte Academy, og er tilpasset Instalco sin prosjektpraksis og hverdag.
TIL FORSIDEN/ OVERSIKT ALLE KURS