Kurs 5: Presentasjons- og forhandlingsteknikk (PL)

26.-27. august 2024

Sikre bedre avtaler. Bli bedre på forhandlinger og smartere presentasjon av budskapet du ønsker få frem.

Påmelding
  • Om kurset
  • Kursholder
  • INFO

Om kurset

Innhold i kurset

I dette kurset har vi fokus på hvordan du kan bli bedre i forhandlingssituasjoner og nå frem med budskapet ditt med overbevisning.

LÆRINGSMÅL

  1. Å kunne disponere og fremføre et budskap med overbevisning og gjennomslagskraft.
  2. Bli mer bevisst dine styrker og svakheter i presentasjonen og lære teknikker for å bedre verbal kommunikasjon og non- verbal kommunikasjon som kroppsspråk stemmeleie, tonefall.
  3. Å kunne analysere en forhandlingssituasjon og kjenne til forskjellige forhandlingsstrategier og taktikker.
  4. Kunne lage en god forhandlingsplan og gjennomføre forhandlinger.

Se fane «INFO» for alle kurs tilknyttet kursrekke «Prosjektleder».

Kursholder

Sidsel Storaas

Sidsel W. Storaas

Sidsel W. Storaas har 30 års nysgjerrighet og lidenskap for kvalitet og 25 års arbeidserfaring fra roller og stillinger innen kvalitetsledelse i maritim og offshore industri. Hun har jobbet for Storebrand Sjø og Energi, rederiet Leif Høegh, oljegiganten Equinor og det ledende, uavhengige E&P-selskapet Aker BP. Hennes lidenskap er å skape kultur og struktur slik at folk og team blir suverene i det de gjør. Hun legger stor vekt på at kurs og foredrag skal være nyttige og at læring skal kunne tas i bruk med en gang.

Sidsel har erfaring fra store investeringsprosjekter, LEAN og implementering av kultur for kvalitet og forbedring, ledelses- og styringssystemer, revisjon, risikostyring og flere læringsprogrammer, online og klasserom. Storaas er utdannet sivilingeniør fra NTNU og er Master Black Belt i Lean Six Sigma.

Sidsel holder kurs innen for flere tema; kvalitet, Lean, team- og kommunikasjon, endringsledelse m.fl.

 

Dette kurset inngår i Instalco skolen som tilbyr tilpasset prosjektopplæring for ansatte i Instalco. Kursene i skolen leveres av Holte Academy, og er tilpasset Instalco sin prosjektpraksis og hverdag.
TIL FORSIDEN/ OVERSIKT ALLE KURS