Kommunikasjon i prosjekter – 1 dags kurs

ONSDAG 18. APRIL 2018

I dette kurset får du anledning til å se mer helhetlig på temaet kommunikasjon i prosjekter

Meld på kurs
  • Om kurset
  • Kursholder

Om kurset

Kurset «Kommunikasjon i prosjekter» er 1 av våre 8 kurs i PROSJEKTUKA 2018.

I prosjekter er tid en vesentlig faktor. Klar tale og bevisst bruk av kommunikasjon er viktig, enten det gjelder å formulere klare budskap eller velge riktig kommunikasjonskanal. Det igjen resulterer i økt effektivitet og bedre trivsel både for deg og organisasjonen som helhet. Å kommunisere smart med prosjektets deltakere og eksterne interessenter, handler om riktig informasjon til rett tid.

Kurset gir deg økt forståelse og innsikt i kommunikasjonsutfordringer som er vanlige i de forskjellige fasene i prosjekter, og hvordan disse kan håndteres.

Innhold i kurset:

  • Hva er dine kommunikasjonsfaglige utfordringer i prosjektets faser?
  • Hvordan jobber du med å formulere tydelige budskap og velge riktig kommunikasjonskanal?
  • Hvordan leder du møter? Vi går nærmere inn på møteledelse og ser på et par fasiliteringsteknikker.
  • Hvordan håndterer du stress, konflikter og dårlig kvalitet? Vi øver på det å gi tilbakemeldinger ved hjelp av en konkret metode


Kurset passer for deg som:

  • opplever utfordringer med håndtering av prosjektinteressenter
  • ønsker påfyll innen kommunikasjon i prosjekter
  • ønsker praktisk trening på hvordan du kan lede møter mer effektivt og gi tydelige tilbakemeldinger underveis i prosjektet


Omfang

Kurset «Kommunikasjon i prosjekter» omfatter en elektronisk arbeidsbok med forberedende, interaktive oppgaver og en 1-dags samling. Tilgang til arbeidsboken sendes til deg 2 uker før kurs.

 

«Ønsker du å håndtere interessenter og kommunikasjonskanaler på en mer profesjonell måte, eller å bli bedre i møteledelse og gi tydelige tilbakemeldinger? Jeg anbefaler deg kurset «Kommunikasjon i prosjekter».

Hanne Hårstad, kursholder

Kursholder

Hanne Hårstad

Rådgiver og kursholder

(+47) 934 41 577

Hanne holder engasjerende kurs med høy nytteverdi innenfor grunnleggende prosjektledelse og kommunikasjon i prosjekter. Hun har en fin balanse mellom profesjonalitet og folkelighet som begeistrer våre deltakere uansett kunnskapsnivå og stilling. Hun er trygg i rollen, pedagogisk og byr på seg selv slik at atmosfæren i rommet blir god. Hanne er en etterspurt kursholder med god evne til å kommunisere og avdekke kursdeltakernes ulike behov. Hanne er sertifisert  PRINCE2® Foundation og PMP®,

Prosjektuka arrangeres 2 ganger i året, vår og høst. Neste arrangement holdes i Oslo den 16.-19. april 2018, hvor vi tilbyr effektiv prosjektopplæring, faglig inspirasjon og mulighet til å knytte nye kontakter i løpet av én uke. Vi tilbyr 8 ulike prosjektrelaterte 1 dags kurs, og du velger selv om du vil delta på ett eller flere kurs. Sett sammen din egen kompetansepakke og velg de kursene som dekker ditt behov! Er du usikker på hvilke kurs som passer for deg? Vi veileder deg til å velge riktig. Kursene som tilbys i Prosjektuka 2018.