Kommunikasjon i prosjekter – 1 dags kurs

ONSDAG 4. NOVEMBER 2020

– I dette kurset får du anledning til å se mer helhetlig på temaet kommunikasjon i prosjekter

Meld på kurs
  • Om kurset
  • Kursholder

Om kurset

Kurset “Kommunikasjon i prosjekter” er 1 av våre 10 kurs i PROSJEKTUKA

I prosjekter er tid en vesentlig faktor. Klar tale og bevisst bruk av kommunikasjon er viktig, enten det gjelder å formulere klare budskap eller velge riktig kommunikasjonskanal. Det igjen resulterer i økt effektivitet og bedre trivsel både for deg og organisasjonen som helhet. Å kommunisere smart med prosjektets deltakere og eksterne interessenter, handler om riktig informasjon til rett tid.

Kurset gir deg økt forståelse og innsikt i kommunikasjonsutfordringer som er vanlige i de forskjellige fasene i prosjekter, og hvordan disse kan håndteres.

Innhold i kurset:

  • Hva er dine kommunikasjonsfaglige utfordringer i prosjektets faser?
  • Hvordan jobber du med å formulere tydelige budskap og velge riktig kommunikasjonskanal?
  • Hvordan leder du møter? Vi går nærmere inn på møteledelse og ser på et par fasiliteringsteknikker.
  • Hvordan håndterer du stress, konflikter og dårlig kvalitet? Vi øver på det å gi tilbakemeldinger ved hjelp av en konkret metode


Kurset passer for deg som:

  • opplever utfordringer med håndtering av prosjektinteressenter
  • ønsker påfyll innen kommunikasjon i prosjekter
  • ønsker praktisk trening på hvordan du kan lede møter mer effektivt og gi tydelige tilbakemeldinger underveis i prosjektet


Omfang

Kurset “Kommunikasjon i prosjekter” omfatter et e-læringskurs og en 1-dags samling i klasserom. Tilgang til e-læringskurset sendes til deg 2 uker før kurs. Du velger selv om du går gjennom e-læringen som forberedelse i forkant av samlingen, eller etter gjennomført kurs som repetisjon og fordypning.

“Ønsker du å håndtere interessenter og kommunikasjonskanaler på en mer profesjonell måte, eller å bli bedre i møteledelse og gi tydelige tilbakemeldinger? Jeg anbefaler deg kurset “Kommunikasjon i prosjekter”.

Hanne Hårstad, kursholder

Kursholder

Hanne Hårstad

Rådgiver og kursholder

(+47) 934 41 577

Hanne holder engasjerende kurs med høy nytteverdi innenfor grunnleggende prosjektledelse og kommunikasjon i prosjekter. Hun har en fin balanse mellom profesjonalitet og folkelighet som begeistrer våre deltakere uansett kunnskapsnivå og stilling. Hun er trygg i rollen, pedagogisk og byr på seg selv slik at atmosfæren i rommet blir god. Hanne er en etterspurt kursholder med god evne til å kommunisere og avdekke kursdeltakernes ulike behov. Hanne er PRINCE2® Foundation og PMP® sertifisert. Ved siden av prosjektfaget har Hanne kompetanse og er en etterspurt kursholder innenfor fagområdet Endringsledelse, der hovedfokus ligger på hvordan prosjekter kan være et verktøy for endringer i egen organisasjon og hvordan utvikle en endringsvillig kultur.

 

Prosjektuka arrangeres 2 ganger i året, vår og høst. Neste arrangement holdes den 2.-6. november 2020. Effektiv prosjektopplæring, faglig inspirasjon og mulighet til å knytte nye kontakter. 10 intensive og prosjektrelaterte 1-dags kurs. Velg om du vil delta på ett eller flere kurs i løpet av én uke. Sett sammen din egen kompetansepakke og velg de kursene som dekker ditt behov! KURSOVERSIKT PROSJEKTUKA