PRINCE2

Holte Academy serverer PRINCE2 til deg på hjemmekontor

Kompetanseheving og faglig utvikling lar seg ikke stoppe av Corona-viruset. Takket være moderne teknologi er hjemmekontor intet hinder for å delta på kurs i prosjektledelse.

I likhet med mange andre bransjer rammes kursing og opplæring av den pågående Corona-situasjonen. Mange vil ikke eller får ikke lov til  å møte i fysiske klasserom. Likevel finnes det håp.

18.-20. mars gjennomførte Holte Academy et tredagers webinar i PRINCE2® Foundation. Steinar Westland, en av Holte Academys mest erfarne kursholdere, loset gruppen gjennom PRINCE2®-pensumet ved hjelp av digitale verktøy. Kurset gjennomgår blant annet et prosjekts livsløp – fra oppstart til avslutning – samt viktige prinsipper og tema innenfor prosjektstyring.

Gjennom effektive økter fordelt over 3 dager, blir deltakerne godt forberedt til eksamen for å bli PRINCE2® Foundation- sertifisert. I etterkant av webinaret melder kursdeltakerne seg opp til online-eksamen og velger selv et tidspunkt som passer for gjennomføring. Alt tyder på at webinar-formatet ble svært godt mottatt hos deltakerne.

 

Kjempebra kurs! Jeg likte det veldig godt. Steinar er en dyktig kursholder. Imponerende at han opprettholdt såpass mye engasjement og entusiasme gjennom alle tre dagene. Alt var bra organisert.
Frank Heggen, Norges Bank


Kurset var veldig bra. Steinar er en dyktig og kunnskapsrik kursholder. Det var et tett opplegg med mye informasjon på tre dager. Noe av stoffet var kjent fra operativt arbeid, men det var fint å få en mer teoretisk og helhetlig forståelse. Samtidig var mye nytt, særlig begreper.
Kenneth, Insenti Samferdsel AS

Fordeler med webinar

Situasjonen vi nå er i – Corona-virus og hjemmekontor – fremskynder digitaliseringen av Norge (og verden for øvrig). Både webinar og e-læring er formater som stadig blir mer populære i forbindelse med kursing og opplæring. En fordel ved begge er at de kan serveres uavhengig av å måtte møtes fysisk. Det sparer både tid og kostnader.

Webinar-formatet fungerte bra. Det var god kvalitet på strømmingen. Både bilde og lyd var klart og tydelig.
Kenneth, Insenti Samferdsel AS

 

Dette var min første gang på kurs i webinar-format og jeg likte det veldig godt. God lydkvalitet og fine muligheter for interaksjon med andre kursdeltakere.
Frank Heggen, Norges Bank

Steinar Westland, kursholder og rådgiver i Holte Academy, sier han er veldig fornøyd med gjennomføringen av webinaret. Han har holdt flere hundre sertifiseringskurs i PRINCE2®-metoden gjennom 10 år, og ser det som viktig å oppnå en god kombinasjon av teori, oppgaver og erfaringsutveksling i kursene sine. Det skaper engasjement og tilrettelegger for økt læring. Han opplevde at dette fungerte veldig godt, også i webinar-formatet.

Jeg er veldig fornøyd med webinaret. Gruppen bidro med engasjement, gode spørsmål og egne erfaringer. Mye kunnskap kan formidles gjennom deling av skjerm og kamera. Det var veldig bra at alle hadde på kamera slik at man fikk følelsen av å være i samme båt og på samme kurs. «Break out rooms» gir gode muligheter for diskusjon i mindre grupper. Webinar er absolutt et bra alternativ til klasseromskurs.
Steinar Westland, rådgiver og kursholder i Holte Academy

Fremtidens undervisningsformat

Ingen vet hvor lenge den nåværende situasjonen vil vare. Hjemmekontor og redusert aktivitet i mange bedrifter gjør dette til en fin anledning for å ta de kursene man ellers aldri har tid til. Holte Academy har rigget seg for å fortsatt tilby kurs og kompetanseheving for de som trenger og ønsker det.

– Vi har god erfaring med webinar-løsninger i mange av våre kurs. Dette er ikke et nytt format for oss, og vi vet at mange bedrifter bruker webinar til å kommunisere med sine ansatte, sier Steinar.

Tid- og kostnadsbesparelser er gode grunner til å velge webinar-formatet, og mange tenker nok at dette, sammen med e-læring, er blant fremtidens undervisningsformat.


Ønsker du å delta på et av våre webinar?

PRINCE2® Foundation

PRINCE2 Agile® Foundation 


E-læringskurs

Vi tilbyr e-læringskurs i grunnleggende prosjektledelse, usikkerhetsstyring, gevinstrealisering, byggherreforskriften og sertifiseringskursene PRINCE2® Foundation og PRINCE2 Agile® Foundation.

Her finner du en oversikt over alle e-læringskursene vi tilbyr