Frokostmøte: (fysisk oppmøte) Bli en bedre prosjektLEDER

21. oktober – I dette frokostmøtet retter vi blikket mot selve lederskapet i prosjekter. Etter vår mening holder det ikke å kun være god på prosjektmetode. En god prosjektleder er også god med mennesker.

Påmelding
  • Innhold

Innhold

Å beherske en prosjektmetode for prosjektgjennomføringer er viktig, men uten teamet ditt kommer du til kort.

Uansett hva slags prosjekt du leder, om det er lite eller stort, komplekst eller enkelt, langvarig eller kortvarig, vil det ha en fellesnevner: det er mennesker i det! Disse menneskene er du avhengig av for å lykkes med prosjektet, du skal faktisk skape resultater gjennom dem. 

Vår erfaring er at lederskap som disiplin er underdekt i prosjektledelsesfaget i Norge. Lederskap dekkes ikke i etablerte beste praksiser i prosjektfaget, som for eksempel Prosjektveiviseren og PRINCE2®. Det å utøve lederskap i prosjekter får rett og slett for liten fokus, og her ligger også et stort potensiale!

Velkommen til frokostmøtet som vi arrangerer sammen med vår samarbeidspartner Terrosa Consulting, i våre lokaler på Skøyen.

Du vil få innspill til hvordan du som prosjektleder kan bli tryggere, stødigere og mer forberedt på lederskapet i din prosjektrolle, og oppnå bedre resultater sammen med andre.

Møt Erik Simensen og Ola Østvold fra Terrosa Consulting

Erik og Ola er konsulenter hos vår samarbeidspartner Terrosa Consulting, og har mange kloke tanker om lederskap i prosjekter!

Erik er noe så sjeldent som en teoretisk praktiker, som samtidig er flink til å presentere og lære bort. Hans egen erfaring som linjeleder kombineres med en tung akademisk bakgrunn og en flott karriere innenfor utvikling av mennesker. Erik ledet teamet som i 2013 vant HR Norges Kompetansepris. Han har vært Direktør HR Utvikling i ISS, HR Direktør i TDC-Get og har erfaring fra en rekke nordiske og internasjonale prosjekter.

 

Ola kan gjennom 15 år vise til en relativt enestående rekke av konkrete resultater, hvor han har hjulpet ledere og næringslivstopper med å nå sine mål. Ola bruker egen ledererfaring sammen med profesjonell metodikk i sin tilnærming. Med sin utholdenhet og selvtillit, blandet med sjarme, er Ola en sikker vinner hvis du trenger litt provokasjon på veien mot større innsikt. Han gir seg ikke før målet er nådd, Ola startet selvstendig konsulentfirma i 1999. Siden den gang har han støttet prestasjonsforbedringer og organisasjonsutvikling i utallige bedrifter og bransjer.