NÅR

8.-12. november 2021

Meld deg på i dag – Delta på 1 eller flere kurs

HVOR

Klasseromskurs i våre lokaler
Drammensveien 145 B, Skøyen / Oslo

PRIS

Pris per kurs: 7.500,-
25 % rabatt når du bestiller 4 eller flere kursplasser! (kan fordeles mellom flere medarbeidere)

Prosjektuka – velg blant 10 dagskurs

 

Ønsker du å bli bedre på prosjektarbeid eller prosjektledelse? Trenger dine medarbeidere relevant faglig påfyll for å lykkes med prosjektoppgavene? Da er du på riktig sted.

I Prosjektuka, 8.-12. november, har vi 10 spennende kurs (klasserom) for deg som ønsker å heve kompetansen innenfor prosjektarbeid. Velg mellom kurs i grunnleggende prosjektarbeid, planlegging i prosjekter, lederskap og team, agil prosjektstyring og ledelse, kommunikasjon, endringsledelse, gevinstrealisering med flere. Finn kurset som passer ditt nivå, og delta på 1 eller flere kurs.

  • Populære dagskurs som gjør deg dyktigere i ditt prosjektarbeid
  • Delta på 1 eller flere kurs – velg mellom 10 tema / kurs
  • Kurs for nybegynner og erfaren
  • Erfarne og dyktige kursholdere
  • Delta på kurs i klasserom og bli kjent med andre prosjektfolk

 

 

Kurs med nytteverdi i din prosjekthverdag

Vi arrangerer Prosjektuka for 11. gang! i november, med 10 populære dagskurs innen prosjektfaget i løpet av 1 uke. Prosjektuka gjennomføres 2 ganger i året, men kursprogrammet vil variere noe for hvert arrangement.

Våre kurs kombiner en teoretisk og praktisk vinkling, og gjennomføres av dyktige og engasjerte kursholdere.

Med ny kunnskap står du mer stødig i egne prosjekter, opplever mestring, og bidrar til både din egen og bedriftens konkurransekraft. Du blir en flinkere og mer attraktiv medarbeider, og med ny kompetanse åpner det seg fort nye karrieremuligheter!

 

Bli med på klasseromskurs

Kursene gjennomføres som klasseromskurs, men kan bli endret til webinar (online undervisning) dersom forholdene krever det. Vi tar smittevern på alvor.

Uavhengig av om ditt kurs gjennomføres i klasserom eller digitalt (webinar), vil du kunne delta aktivt i kurset, være med på gruppeoppgaver, stille spørsmål og så videre, og dele erfaringer med andre.

Velkommen til inspirerende kursdager med faglig påfyll, gode diskusjoner og erfaringsutveksling! Finn ditt kurs nedenfor.

Delta på 1 eller flere kurs i løpet av én uke - Velg mellom 2 kurs hver dag

  • Prosjektuka
  • Kursene
  • Skreddersøm

Prosjektuka

Prosjektuka har blitt en tradisjon. I november arrangerer vi Prosjektuka for 11. gang, og denne gang blir det klasseromskurs!

Hva er PROSJEKTUKA?

Prosjektuka er en intensiv kursuke innen prosjektfaget, som vi arrangerer 2 ganger i året (april og november), og du kan velge blant 10 dagskurs.  Vi har 2 parallelle kurs hver dag, og du kan delta på inntil 5 kurs i løpet av uka.

I Prosjektuka får du muligheten til å heve kompetansen din innen flere områder i prosjektfaget i løpet av kort tid, og du vil få innsikt, nyttige verktøy og metoder du kan ta i bruk direkte i din egen prosjekthverdag. Det er vår ambisjon at Prosjektuka skal være en arena som gir deg ny kunnskap, inspirasjon og et fundament for suksess i egne prosjekter. Møt andre engasjerte prosjektfolk, knytt nye kontakter og utveksle erfaringer med hverandre.

Bli med på klasseromskurs og møt andre engasjerte deltakere

Kursene våre gjennomføres i våre moderne kurslokaler sentralt på Skøyen (Oslo). Vi tar smittevern på alvor og dersom forholdene krever det, vil kursene endres til å webinar.

Hvem deltar?

Prosjektuka er for alle som ønsker å utvikle seg i prosjektfaget. Her deltar prosjektmedarbeidere, nye og erfarne prosjektledere, prosjekteiere, ja alle som er involvert i små eller store prosjekter og som ønsker å løfte egen prosjektkompetanse. Noen deltar på 1 kurs, andre på flere. Mange bedrifter velger å sende flere ansatte og sikrer at hver enkelt får påfyll der det trengs og avhengig av rolle.

Har du spørsmål? Kan vi hjelpe deg med å velge riktig kurs?

Ring oss –  459 50 300 

Kursene

Populære kurs med erfarne kursholdere

Alle kurs i Prosjektuka holder et høyt faglig nivå, og gjennomføres av erfarne kursholdere fra Holte Academy, som skaper trygge læringsomgivelser og legger til rette for erfaringsutveksling og diskusjoner.

Kursholderne har lang og variert erfaring fra et svært stort antall kurs innenfor prosjektfaget, fra både åpne kurs og bedriftsinterne programmer, og mottar veldig gode tilbakemeldinger fra våre kursdeltakere. Mange av våre kursholdere holder kurs hele 3-5 dager i uken og har erfaring med deltakere fra alle bransjer. Hver kursholder har sin egen stil og måte å nå frem til kursdeltakerne på. Felles er at alle våre kursholdere ivaretar pedagogiske prinsipper for læring når de holder kurs, og brenner for å skape gode læringsopplevelser gjennom engasjerende, relevante og nyttige kurs!  Alle våre kursholdere deltar på vårt interne utviklingsprogram for kursholdere, med fokus på faglig og pedagogiske videreutvikling samt erfaringsutveksling.

Kurs med fundament i internasjonal prosjektteori og beste praksis

Våre kurs- og kompetanseprogrammer baserer seg på det siste innen internasjonale standarder og forskning, og tar utgangspunkt i anerkjente rammeverk fra f.eks. Project Management Institute (PMI) og Axelos (PRINCE2® familien). Vår kursportefølje og måten vi formidler prosjektfaget på bygger på vår solide erfaring og beste praksis innenfor tre sentrale områder: Operasjonell erfaring, prosjektfaglig ekspertise og pedagogisk kompetanse.

Kursene i Prosjektuka dekker ulike kunnskapsområder innenfor prosjektfaget og tar utgangspunkt i anerkjente prosjektrammeverk.

Holte Academy – Erfaren kompetansepartner i over 40 år

Vi er en ledende kompetansepartner og tilbyder av prosjektopplæring, og flere av landets største bedrifter har valgt oss som leverandør for sine opplæringsprogrammer. I løpet av ett år er flere tusen deltakere på kurs oss hos, enten som deltaker på et bedriftsinternt kurs eller som deltaker på et av våre åpne kurs i våre lokaler på Skøyen. Vi brenner for å hjelpe ansatte og organisasjoner til å jobbe smartere!

Skreddersøm

Prosjektuka som bedriftsinternt opplæringsprogram?

I Prosjektuka har vi samlet 15 kursmoduler á 1 dag. Mange bedrifter velger å sende flere medarbeidere og fordeler disse gjerne på flere kurs. Noen velger også å gjennomføre utvalgte kursmoduler på vårens arrangement (april) og fyller på med nye kursmoduler på høstens arrangement (november). Prosjektuka kan også arrangeres som bedriftsinternt program. Sett av tid til effektivt kompetansepåfyll innen prosjektfaget og oppnå et stort faglig løft på kort tid. Ved bedriftsinterne program er det naturlig å sette sammen kursmodulene som passer nettopp din bedrift. Ta kontakt med oss for å høre hvilke kursmoduler du kan velge mellom!

Rabatter ved deltakelse på flere kurs

Mange ønsker å delta på flere enn ett kurs i Prosjektuka og noen bedrifter sender flere ansatte for å delta. Kontakt oss for en god rabatt for din bedrift!

Er du usikker på hvilke kurs du skal velge? Vi anbefaler riktige kurs for deg og dine kolleger!

 

SISTE NYHET

Suksessformelen for bedriftens prosjekter

Hva skal til for at din bedrift lykkes med prosjektene? Kort fortalt innebærer dette riktig kompetanse, enhetlig praksis, felles terminologi

Se hele artikkelen