NÅR

2.-6. november 2020

Meld deg på i dag

HVOR

Vi gjennomfører kursene i Prosjektuka som digitale kurs. Følg kurset (09-16) fra din egen PC, der du befinner deg.

PRIS

Pris per kurs: 7.500,-
Hvert 4. kurs/deltaker er gratis

Prosjektuka – velg blant 10 dagskurs

Prosjektuka arrangeres 2.-6. november, og du kan delta 1 eller flere dager!
Oppdatert informasjon: Vi gjennomfører nå alle kurs i Prosjektuka som digitale kurs

 • Intensive og praktiske kurs som gjør deg dyktigere i prosjektarbeid
 • Kort vei til faglig påfyll innen prosjektfaget – for nybegynner og erfaren
 • Bli med på kurs i våre lokaler (09-16) eller bli med live fra din egen PC

 

Vi arrangerer Prosjektuka for 9. gang og tilbyr våre 10 populære dagskurs innen prosjektfaget i løpet av 1 uke. Med ny kunnskap står du stødigere i egne prosjekter, opplever mestring, og bidrar til både din egen og virksomhetens konkurransekraft. Du blir en flinkere og mer attraktiv medarbeider, og med ny kompetanse åpner det seg fort nye karrieremuligheter!

Vi gjør det mulig for flere å delta
Du velger selv om du vil delta på kurset i klasserom hos oss, eller om du ønsker å delta digitalt – da er du med på kurset live fra PC’n din, der du befinner deg. For å ivareta godt smittevern, vil det bli begrenset  antall plasser i klasserom per kurs, avhengig av størrelse på kursrommet vi benytter. Det betyr at det er førstemann til mølla for å sikre seg plass i klasserom, om det er løsningen som passer deg best. Om du velger å delta digitalt, vil du selvfølgelig kunne delta aktivt i kurset, være med på gruppeoppgaver, stille spørsmål og så videre.

Velkommen til inspirerende kursdager med faglig påfyll, gode diskusjoner og erfaringsutveksling – enten du deltar på kurs i våre lokaler eller blir med digitalt!

Kort fortalt:

 • Intensive dagskurs innen prosjektfaget – 10 ulike tema
 • For alle utøvere av prosjektfaget – nybegynner og erfaren
 • Velg om du vil delta på 1 eller flere kurs
 • Hvert 4.kursplass er GRATIS
 • Prosjektuka gjennomføres 2 ganger i året, men kursprogrammet vil variere noe for hvert arrangement.
 • Er du PMP-sertifisert og trenger å samle PDU? Det får du ved å delta på kurs i Prosjektuka.

Delta på 1 eller flere kurs i løpet av én uke - Velg mellom 2 kurs hver dag

 • OM PROSJEKTUKA
 • VÅRE KURS
 • MER INFO

OM PROSJEKTUKA

Prosjektuka har blitt en tradisjon. I november arrangerer vi Prosjektuka for 9. gang!

Og vi har nå gjort Prosjektuka tilgjengelig for flere, ved å utvide klasseromskursene til å være kombinerte kurs. Det betyr at du som deltaker kan velge hva som passer deg best: Du kan delta på klasseromskurset i våre lokaler, eller du kan være med digitalt og følge kurset live fra din egen PC – om det passer deg best.


HVA ER PROSJEKTUKA?
Prosjektuka er en læringsarena og en intensiv kursuke innen prosjektfaget, som vi arrangerer 2 ganger i året (april og november). Velg blant 10 intensive dagskurs. Vi arrangerer 2 parallelle kurs hver dag, så du kan delta på inntil 5 kurs denne uken. Og en ekstra bonus: Deltar du på 4 kurs, betaler du kun for 3!

I Prosjektuka får du muligheten til å heve kompetansen din innen flere områder i prosjektfaget i løpet av kort tid, og du vil få innsikt, nyttige verktøy og metoder du kan ta i bruk direkte i din egen prosjekthverdag. Det er vår ambisjon at Prosjektuka skal være en arena som gir deg ny kunnskap, inspirasjon og et fundament for suksess i egne prosjekter. Møt andre engasjerte prosjektfolk, knytt nye kontakter og utveksle erfaringer med hverandre.

HVEM DELTAR PÅ PROSJEKTUKA?
Prosjektuka er for alle som ønsker å utvikle seg i prosjektfaget. Her deltar nye og erfarne prosjektledere, prosjektmedarbeidere, prosjekteiere, ja alle som er involvert i små eller store prosjekter og som ønsker å løfte egen prosjektkompetanse. Noen deltar på 1 kurs, andre på flere. Mange bedrifter velger å sende flere ansatte og sikrer at hver enkelt får påfyll der det trengs og avhengig av rolle.

Har du spørsmål?

Ring oss –  459 50 300 

VÅRE KURS

 • Hvem er kursholdere for kursene i Prosjektuka?
 • Hva er det faglige fundamentet i kursene og hvilken erfaring har Holte Academy som kursleverandør innenfor prosjektfaget?

Finn svarene her.

POPULÆRE KURS MED ERFARNE KURSHOLDERE
Alle kurs i Prosjektuka holder et høyt faglig nivå, og gjennomføres av erfarne kursholdere fra Holte Academy, som skaper trygge læringsomgivelser og legger til rette for erfaringsutveksling og diskusjoner.

Kursholderne har lang og variert erfaring fra et svært stort antall kurs innenfor prosjektfaget, fra både åpne kurs og bedriftsinterne programmer, og mottar veldig gode tilbakemeldinger fra våre kursdeltakere. Mange av våre kursholdere holder kurs hele 3-5 dager i uken og har erfaring med deltakere fra alle bransjer. Hver kursholder har sin egen stil og måte å nå frem til kursdeltakerne på. Felles er at alle våre kursholdere ivaretar pedagogiske prinsipper for læring når de holder kurs, og brenner for å skape gode læringsopplevelser gjennom engasjerende, relevante og nyttige kurs!  Alle våre kursholdere deltar på vårt interne utviklingsprogram for kursholdere, med fokus på faglig og pedagogiske videreutvikling samt erfaringsutveksling.

KURS MED FUNDAMENT I INTERNASJONAL PROSJEKTTEORI OG BESTE PRAKSIS
Våre kurs- og kompetanseprogrammer baserer seg på det siste innen internasjonale standarder og forskning, og tar utgangspunkt i anerkjente rammeverk fra f.eks. Project Management Institute (PMI) og Axelos (PRINCE2® familien). Vår kursportefølje og måten vi formidler prosjektfaget på bygger på vår solide erfaring og beste praksis innenfor tre sentrale områder: Operasjonell erfaring, prosjektfaglig ekspertise og pedagogisk kompetanse.

Kursene i Prosjektuka dekker ulike kunnskapsområder innenfor prosjektfaget og tar utgangspunkt i anerkjente prosjektrammeverk.

ERFAREN KOMPETANSEPARTNER GJENNOM 40 ÅR
Vi er en ledende kompetansepartner og tilbyder av prosjektopplæring, og flere av landets største bedrifter har valgt oss som leverandør for sine opplæringsprogrammer. I løpet av ett år er flere tusen deltakere på kurs oss hos, enten som deltaker på et bedriftsinternt kurs eller som deltaker på et av våre åpne kurs i våre lokaler på Skøyen. Vi brenner for å hjelpe ansatte og organisasjoner til å jobbe smartere!

 

MER INFO

PROSJEKTUKA SOM BEDRIFTSINTERNT PROGRAM?
I Prosjektuka har vi samlet 10 kursmoduler á 1 dag. Mange bedrifter velger å sende flere medarbeidere til kurs i Prosjektuka og fordeler disse gjerne på flere kurs. Noen velger også å gjennomføre utvalgte kursmoduler på vårens arrangement (april) og fyller på med nye kursmoduler på høstens arrangement (november). Prosjektuka kan også arrangeres som bedriftsinternt program. Sett av tid til effektivt kompetansepåfyll innen prosjektfaget og oppnå et stort faglig løft på kort tid. Ved bedriftsinterne program er det naturlig å sette sammen kursmodulene som passer nettopp din bedrift. Ta kontakt med oss for å høre hvilke kursmoduler du kan velge mellom!

RABATTER VED DELTAKELSE PÅ FLERE KURS
Mange ønsker å delta på flere enn ett kurs i Prosjektuka og noen bedrifter sender flere ansatte for å delta. Derfor tilrettelegger vi for at du kan høste god rabatt når du deltar på flere kurs. Deltar du på 4 kurs, betaler du bare for 3. Sender bedriften flere ansatte, er hvert 4. kurs/ deltaker gratis.

Er du usikker på hvilke kurs du skal velge? Vi anbefaler riktige kurs for deg og dine kolleger!

Ring oss –  459 50 300  Meld deg på her

 

Meld deg på her

Meld deg på kurs Ring oss –  459 50 300 

Usikker på hvilket kurs som passer for deg? La oss hjelpe deg med å velge riktig kurs.

SISTE NYHET

Suksessformelen for bedriftens prosjekter

Hva kreves for at bedriften din skal lykkes med prosjektene? Kort fortalt innebærer dette riktig kompetanse, enhetlig praksis, felles terminologi

Se hele artikkelen