NÅR

30.mars-3.april 2020

Meld deg på i dag

HVOR

WEBINAR

PRIS

Pris per kurs: 7.500,-
Hvert 4. kurs/deltaker er gratis

Prosjektuka – velg blant 10 dagskurs

Prosjektuka arrangeres 30.mars – 3.april 2020, og du kan delta 1 eller flere dager!

Vi arrangerer kurs i Prosjektuka som webinar – bli med der du befinner deg

  • Intensive og praktiske kurs som gjør deg dyktigere i prosjektarbeid
  • Kort vei til faglig påfyll innen prosjektfaget – for nybegynner og erfaren
  • Alle kurs gjennomføres som webinar og du vil få opptak av kurset i etterkant

 

Vi arrangerer Prosjektuka for 8. gang og tilbyr 10 dagskurs innen prosjektfaget i løpet av 1 uke. Med ny kunnskap står du stødigere i egne prosjekter, opplever mestring, og bidrar til både din egen og virksomhetens konkurransekraft. Du blir en flinkere og mer attraktiv medarbeider, og med ny kompetanse åpner det seg fort nye karrieremuligheter!

Alle kurs gjennomføres som digitale klasseromskurs hvor du deltar via din egen PC. Vi legger til rette for effektive, inspirerende kursdager med korte og fleksible økter, og påfølgende pauser. Følg med på undervisningen aktivt eller passivt via webinar. Alle økter vil også bli delt med deg i etterkant for repetisjon.

 

Kort fortalt:

  • Intensive dagskurs innen prosjektfaget – 10 ulike tema
  • For alle utøvere av prosjektfaget – nybegynner og erfaren
  • Velg om du vil delta på 1 eller flere kurs
  • Hvert 4.kursplass er GRATIS
  • Prosjektuka gjennomføres 2 ganger i året, men kursprogrammet vil variere noe for hvert arrangement.
  • Er du PMP-sertifisert og trenger å samle PDU? Dette får du ved å delta på kurs i Prosjektuka.
Til kursprogrammet

Delta på 1 eller flere kurs i løpet av én uke - Velg mellom 2 kurs hver dag

  • OM PROSJEKTUKA

OM PROSJEKTUKA

Prosjektuka har blitt en tradisjon. I mars/april 2020 arrangerer vi Prosjektuka for 8. gang! Du kan delta på kursene via webinar. Det gir deg fleksibiliteten til å være med akkurat der du befinner deg.

HVA ER PROSJEKTUKA?
Prosjektuka er en læringsarena og en intensiv kursuke innen prosjektfaget, som vi arrangerer 2 ganger i året (april og november). Velg blant 10 intensive dagskurs. Vi arrangerer 2 parallelle kurs hver dag, så du kan delta på inntil 5 kurs denne uken. Og en ekstra bonus: Deltar du på 4 kurs, betaler du kun for 3!

I Prosjektuka får du muligheten til å heve kompetansen din innen flere områder i prosjektfaget i løpet av kort tid, og du vil få innsikt, nyttige verktøy og metoder du kan ta i bruk direkte i din egen prosjekthverdag. Det er vår ambisjon at Prosjektuka skal være en arena som gir deg ny kunnskap, inspirasjon og et fundament for suksess i egne prosjekter. Møt andre engasjerte prosjektfolk, knytt nye kontakter og utveksle erfaringer med hverandre.

HVEM DELTAR PÅ PROSJEKTUKA?
Prosjektuka er for alle som ønsker å utvikle seg i prosjektfaget. Her deltar nye og erfarne prosjektledere, prosjektmedarbeidere, prosjekteiere, ja alle som er involvert i små eller store prosjekter og som ønsker å løfte egen prosjektkompetanse. Noen deltar på 1 kurs, andre på flere. Mange bedrifter velger å sende flere ansatte og sikrer at hver enkelt får påfyll der det trengs og avhengig av rolle.

Har du spørsmål?

Ring oss –  459 50 300 

 

Meld deg på her

Meld deg på kurs Ring oss –  459 50 300 

Usikker på hvilket kurs som passer for deg? La oss hjelpe deg med å velge riktig kurs.

SISTE NYHET

Suksessformelen for bedriftens prosjekter

Hva kreves for at bedriften din skal lykkes med prosjektene? Kort fortalt innebærer dette riktig kompetanse, enhetlig praksis, felles terminologi

Se hele artikkelen