NÅR

30.mars-3.april 2020

Meld deg på i dag

HVOR

Holte Academy
Drammensveien 145 B, Skøyen/Oslo

PRIS

Pris per kurs: 7.500,-
Hvert 4. kurs/deltaker er gratis

Prosjektuka – velg blant 10 dagskurs


Prosjektuka arrangeres 30.mars – 3.april 2020, og du kan delta 1 eller flere dager!

  • Intensive og praktiske kurs som gjør deg dyktigere i prosjektarbeid
  • Kort vei til faglig påfyll innen prosjektfaget – for nybegynner og erfaren

 

Vi arrangerer Prosjektuka for 8. gang og tilbyr 10 dagskurs innen prosjektfaget i løpet av 1 uke. Med ny kunnskap står du stødigere i egne prosjekter, opplever mestring, og bidrar til både din egen og virksomhetens konkurransekraft. Du blir en flinkere og mer attraktiv medarbeider, og med ny kompetanse åpner det seg fort nye karrieremuligheter!

 

Kort fortalt:

 • Intensive dagskurs innen prosjektfaget – 10 ulike tema
 • For alle utøvere av prosjektfaget – nybegynner og erfaren
 • Velg om du vil delta på 1 eller flere kurs
 • Hvert 4.kursplass er GRATIS
 • Gratis frokost og inspirasjonsforedrag hver morgen før kursstart
 • Prosjektuka gjennomføres 2 ganger i året, men kursprogram vil variere noe for hvert arrangement.
Til kursprogrammet
 • OM PROSJEKTUKA
 • Kursholdere
 • VÅRE KURS
 • MER INFO

OM PROSJEKTUKA

Prosjektuka har blitt en tradisjon. I mars/april 2020 arrangerer vi Prosjektuka for 8. gang!

HVA ER PROSJEKTUKA?
Prosjektuka er en læringsarena og en intensiv kursuke innen prosjektfaget, som vi arrangerer 2 ganger i året (april og november) i våre lokaler sentralt på Skøyen (Oslo). Velg blant 10 intensive dagskurs. Vi arrangerer 2 parallelle kurs hver dag, så du kan delta på inntil 5 kurs denne uken. Og en ekstra bonus: Deltar du på 4 kurs, betaler du kun for 3!

I Prosjektuka får du muligheten til å heve kompetansen din innen flere områder i prosjektfaget i løpet av kort tid, og du vil få innsikt, nyttige verktøy og metoder du kan ta i bruk direkte i din egen prosjekthverdag. Det er vår ambisjon at Prosjektuka skal være en arena som gir deg ny kunnskap, inspirasjon og et fundament for suksess i egne prosjekter. Møt andre engasjerte prosjektfolk, knytt nye kontakter og utveksle erfaringer med hverandre.

HVEM DELTAR PÅ PROSJEKTUKA?
Prosjektuka er for alle som ønsker å utvikle seg i prosjektfaget. Her deltar nye og erfarne prosjektledere, prosjektmedarbeidere, prosjekteiere, ja alle som er involvert i små eller store prosjekter og som ønsker å løfte egen prosjektkompetanse. Noen deltar på 1 kurs, andre på flere. Mange bedrifter velger å sende flere ansatte og sikrer at hver enkelt får påfyll der det trengs og avhengig av rolle.

Har du spørsmål?

Ring oss –  459 50 300 

Kursholdere

Hanne Hårstad

Rådgiver og kursholder

(+47) 934 41 577

Hanne holder engasjerende kurs med høy nytteverdi innenfor grunnleggende prosjektledelse og kommunikasjon i prosjekter. Hun har en fin balanse mellom profesjonalitet og folkelighet som begeistrer våre deltakere uansett kunnskapsnivå og stilling. Hun er trygg i rollen, pedagogisk og byr på seg selv slik at atmosfæren i rommet blir god. Hanne er en etterspurt kursholder med god evne til å kommunisere og avdekke kursdeltakernes ulike behov. Hanne er PRINCE2® Foundation og PMP® sertifisert. Ved siden av prosjektfaget har Hanne kompetanse og er en etterspurt kursholder innenfor fagområdet Endringsledelse, der hovedfokus ligger på hvordan prosjekter kan være et verktøy for endringer i egen organisasjon og hvordan utvikle en endringsvillig kultur.

 

Martin Hartmann

Rådgiver og kursholder

(+47) 934 41 592

Martin er en kunnskapsrik og dyktig kursholder som formidler fagstoff på en behagelig, morsom og lett forståelig måte. Han er kreativ i sin tilnærming og liker å overraske kursdeltakerne med engasjerende øvelser og eksemplifiserende innslag. Martin er en ettertraktet kursholder som får svært gode tilbakemeldinger fra tidligere kursdeltakere. Som akkreditert PRINCE2® trener kan han i tillegg vise til meget gode resultater basert på kursdeltakeres eksamensscore og sertifiseringsnivå. Martin er også MoP® og PRINCE2 Agile® sertifisert.

Nils C. Ihlen

Partner og kursholder

(+47) 934 41 508

Nils er en meget etterspurt og erfaren rådgiver, coach og kursholder som er karismatisk, pedagogisk og faglig dyktig. Nils sin kjernekompetanse er innenfor gevinstrealisering, prosjekteierstyring, porteføljestyring og prosjektlederskap. Han jobber for tiden som gevinstrådgiver i flere virksomheter og har gjennomført en rekke gevinstworkshops de siste årene. Nils innehar flere sertifiseringer, bl.a. PMP®, PRINCE2® Foundation, IPMA-B og Managing Benefits™. I tillegg er han akkreditert trener for MoP® (Management of Portfolios) og SPL® (Strategisk Prosjektledelse). Nils har 27 års erfaring og er utdannet sivilingeniør bygg/indøk NTNU og lektor UiO.

Steinar Westland

Rådgiver og kursholder

(+47) 934 41 533

Steinar er en av våre mest erfarne forelesere og får gjennomgående svært gode tilbakemeldinger fra kursdeltakere på både åpne og bedriftsinterne kurs. Dette skyldes i stor grad en kombinasjon av praktisk erfaring, teoretisk kunnskap og sosiale evner som muliggjør en effektiv undervisningsform som øker deltakernes kompetanse samtidig som det legger til rette for praktisk anvendelse. Steinar er sertifisert PMP® og Managing Benefits™. Han er akkreditert PRINCE2® trener og har holdt svært mange PRINCE2-kurs de siste årene med meget høy bestått-andel blant deltakerne på både Foundation og Practitioner-nivå. I tillegg er Steinar også akkreditert PRINCE2 Agile® trener og er kursholder for våre PRINCE2 Agile® kurs.

Eirik Kittelsen

Konsulent og kursholder

Eirik er ansatt i vårt søsterselskap Holte Consulting, som vi deler kontorer og samarbeider tett med. Han formidler fagstoff på en grundig og lett forståelig måte. Underveis aktiviserer han kursdeltakerne med ulike verktøy og øvelser for å støtte læringsprosessen. Han har en god evne til å kommunisere og avdekke kursdeltakernes ulike behov for å sikre mest mulig læring. Eirik er en populær kursholder som får svært gode tilbakemeldinger fra sine kursdeltakere. Han er både PRINCE2® Foundation og PRINCE2 Agile® Practitioner sertifisert.

 

 

Richard Thursfield

Rådgiver og kursholder

(+47) 91674011

Richard er en erfaren konsulent og kursholder med en genuin lidenskap for å hjelpe kundene sine med å ta smarte valg og oppnå økt verdi i sine endringsinitiativer. Han er en kompetent og kvalitetsbevisst kursholder som kobler teori til praktiske eksempler og referer til egne erfaringer fra operativ prosjekthverdag. Hans faglige bakgrunn kommer fra å lede organisasjonsutviklingsinitiativer både i offentlig og privat sektor. Richard bidrar til at ting skjer i praksis og mener at suksess ofte er et direkte resultat av å velge å gjøre de riktige tingene basert på kontinuerlig læring og refleksjon over direkte erfaring. Richard er akkreditert MSP® trener og Advanced Practitioner. I tillegg er han akkreditert PRINCE2® og PRINCE Agile® trener. Han har også sertifiseringene Management of Portfolios (MoP®), Managing Benefits™, AgileSHIFT® og Change Management (APMG).

Kerstin Wenzel

Daglig leder

(+47) 959 02 498

Kerstin har de siste årene forelest og skreddersydd ulike kurs og kompetanseprogram innen prosjektledelse, kommunikasjon og lederskap, med gjennomgående gode tilbakemeldinger. Hun er en engasjerende kursholder og coach med god evne til formidle og kombinere diskusjoner, oppgaver og teori. Med målet om å alltid få det beste ut av andre, utfordrer hun deltakerne gjennom effektfulle spørsmål og ulike teknikker som støtter læringsprosessen. Kerstin er sertifisert Coach, PMP® og PRINCE2® Practitioner.

VÅRE KURS

 • Hvem er kursholdere for kursene i Prosjektuka?
 • Hva er det faglige fundamentet i kursene og hvilken erfaring har Holte Academy som kursleverandør innenfor prosjektfaget?

Finn svarene her.

POPULÆRE KURS MED ERFARNE KURSHOLDERE
Alle kurs i Prosjektuka holder et høyt faglig nivå, og gjennomføres av erfarne kursholdere fra Holte Academy, som skaper trygge læringsomgivelser og legger til rette for erfaringsutveksling og diskusjoner.

Kursholderne har lang og variert erfaring fra et svært stort antall kurs innenfor prosjektfaget, fra både åpne kurs og bedriftsinterne programmer, og mottar veldig gode tilbakemeldinger fra våre kursdeltakere. Mange av våre kursholdere holder kurs hele 3-5 dager i uken og har erfaring med deltakere fra alle bransjer. Hver kursholder har sin egen stil og måte å nå frem til kursdeltakerne på. Felles er at alle våre kursholdere ivaretar pedagogiske prinsipper for læring når de holder kurs, og brenner for å skape gode læringsopplevelser gjennom engasjerende, relevante og nyttige kurs!  Alle våre kursholdere deltar på vårt interne utviklingsprogram for kursholdere, med fokus på faglig og pedagogiske videreutvikling samt erfaringsutveksling.

KURS MED FUNDAMENT I INTERNASJONAL PROSJEKTTEORI OG BESTE PRAKSIS
Våre kurs- og kompetanseprogrammer baserer seg på det siste innen internasjonale standarder og forskning, og tar utgangspunkt i anerkjente rammeverk fra f.eks. Project Management Institute (PMI) og Axelos (PRINCE2® familien). Vår kursportefølje og måten vi formidler prosjektfaget på bygger på vår solide erfaring og beste praksis innenfor tre sentrale områder: Operasjonell erfaring, prosjektfaglig ekspertise og pedagogisk kompetanse.

Kursene i Prosjektuka dekker ulike kunnskapsområder innenfor prosjektfaget og tar utgangspunkt i anerkjente prosjektrammeverk.

ERFAREN KOMPETANSEPARTNER GJENNOM 40 ÅR
Vi er en ledende kompetansepartner og tilbyder av prosjektopplæring, og flere av landets største bedrifter har valgt oss som leverandør for sine opplæringsprogrammer. I løpet av ett år er flere tusen deltakere på kurs oss hos, enten som deltaker på et bedriftsinternt kurs eller som deltaker på et av våre åpne kurs i våre lokaler på Skøyen. Vi brenner for å hjelpe ansatte og organisasjoner til å jobbe smartere!

 

MER INFO

PROGRAM HVER DAG

Frokost kl. 08:00 – 08.30
Inspirasjonsinnlegg kl. 08.30 – 09:00
Kursstart kl. 09:00
Lunsj kl. 12:00 – 12:45
Kursslutt kl. 16:00

Hver morgen før kursstart starter vi med gratis frokost og inspirasjonsinnlegg som gir deg innblikk i ulike teknikker for hvordan du kan involvere prosjektteamet i møter og workshops. Hver morgen tar vi for oss et nytt tema. Er du påmeldt minst 1 kurs i Prosjektuka er du velkommen til å delta på frokost og inspirasjonsinnlegg også de andre dagene. Velkommen til en inspirerende start på dagen!

PROSJEKTUKA SOM BEDRIFTSINTERNT PROGRAM?
I Prosjektuka har vi samlet 10 kursmoduler á 1 dag. Mange bedrifter velger å sende flere medarbeidere til kurs i Prosjektuka og fordeler disse gjerne på flere kurs. Noen velger også å gjennomføre utvalgte kursmoduler på vårens arrangement (april) og fyller på med nye kursmoduler på høstens arrangement (november). Prosjektuka kan også arrangeres som bedriftsinternt program. Sett av tid til effektivt kompetansepåfyll innen prosjektfaget og oppnå et stort faglig løft på kort tid. Ved bedriftsinterne program er det naturlig å sette sammen kursmodulene som passer nettopp din bedrift. Ta kontakt med oss for å høre hvilke kursmoduler du kan velge mellom!

RABATTER VED DELTAKELSE PÅ FLERE KURS
Mange ønsker å delta på flere enn ett kurs i Prosjektuka og noen bedrifter sender flere ansatte for å delta. Derfor tilrettelegger vi for at du kan høste god rabatt når du deltar på flere kurs. Deltar du på 4 kurs, betaler du bare for 3. Sender bedriften flere ansatte, er hvert 4. kurs/ deltaker gratis.

Er du usikker på hvilke kurs du skal velge? Vi anbefaler riktige kurs for deg og dine kolleger!

Ring oss –  459 50 300  Meld deg på her

 

Delta på 1 eller flere kurs i løpet av én uke - Velg mellom 2 kurs hver dag

Meld deg på her

Meld deg på kurs Ring oss –  459 50 300 

Usikker på hvilket kurs som passer for deg? La oss hjelpe deg med å velge riktig kurs.

SISTE NYHET

Suksessformelen for bedriftens prosjekter

Hva kreves for at bedriften din skal lykkes med prosjektene? Kort fortalt innebærer dette riktig kompetanse, enhetlig praksis, felles terminologi

Se hele artikkelen